MUTA RAZBIO BOGDANA U SLEPOM ŠUTIRANJU: Mali, dođeš mi kamion pića!

Sport

01.09.2017

05:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija je desetkovana na Evrobasketu u Istanbulu, ali je atmosfera među "orlovima" fantastična.

RepublikaFoto: ST/B. Brezovac
Muta Nikolić i Bogdanović na treningu

Srpski telegraf, koji se nalazi na licu mesta, prisustvovao je ludom "revolveraškom" okršaju na treningu Saletovih "orlova", koji će danas (RTS, 16.00) odigrati prvi meč na prvenstvu protiv Letonije.

S jedne strane bio je budući NBA as Bogdan Bogdanović, a naspram njega legendarni, harizmatični stručnjak Miroslav Muta Nikolić. Svako bi pomislio da je najbolji trojkaš na prvenstvu odneo pobedu s pola gasa, ali... scenario je suprotan. Muta je u svom stilu izazvao člana Sakramento Kingsa da šutiraju bez gledanja i na kraju ga je razbio!

RepublikaFoto: ST/B. Brezovac

CEPANJE MREŽICA

- Novinar, pogledaj bre ovo, stavlja mi ruku na oči, a ja ne promašujem. Ubacio sam 10 od 10. Sve je to normalno - hvali se Muta, na šta Bogdan ima odmah spreman odgovor:

- Kakvih bre 10 od 10, samo izmišljaš. Ja sam dao 10 u nizu, ali za tri poena.

Usledila je nova replika harizmatičnog asistenta Saleta Đorđevića.

- Krivo mu je što sam ga opet pobedio, pa se vadi. Čovek mi duguje pića, ni on više ne zna koliko. Ma kamion pića mi dođe mali. Ovako se on i ja takmičimo već godinama. Nikako da me pobedi, a odlazi u NBA - mrtav ozbiljan je Muta.

PRVI ISPIT

Već posle nekoliko treninga u Fenerbahče areni vidi se da je Bogdan taj koji će rešetati rivale. Igra na svom parketu, a prvi na tapetu su Letonci, koji dolaze sa NBA igračima.

- Istina je da sam na svom terenu, osećam se komotno, ali ajde da vidimo još da li će to biti neka prednost za mene. Letonci su jak protivnik na startu, znam da ćemo odigrati maksimalno angažovano. Pre svega u odbrani, to je jedini način da se napravi rezultat na ovom šampionatu. To nam Sale uvek govori, a i mi sami smo svesni toga - rekao je Bogdanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading