NIKOLIĆA NE ZANIMA ISHOD ŽREBA Muta: Samlećemo sve, gazimo do zlata na SP!

Autor:

Sport

18.03.2019

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legenda NBA lige Kobi Brajant smestio je Srbiju u D grupu na predstojećem Svetskom prvenstvu u Kini (od 31. avgusta do 15. septembra), gde će našim košarkašima rivali biti Italija, Angola i Filipini. Međutim, pomoćnika selektora Aleksandra Đorđevića Miroslava Nikolića (63) ishod žreba uopšte ne zanima. On u razgovoru za Srpski telegraf ističe da će "orlovi" gledati samo sebe u nameri da se odbrani srebro iz 2014, a onda napadnu i najsjajnije odličje.

RepublikaFoto: Starsport
Muta Nikolić veruje u uspeh!

- Nema žreb nikakve veze. Nama ako dođu svi igrači, a uveren sam da će ovaj put tako biti, dovoljno smo jaki da možemo sve da sameljemo. Grupa nas uopšte ne zanima - istakao je Muta, a onda se u istom stilu osvrnuo i na činjenicu da posle ukrštamo sa grupom C, u kojoj su Španija, Iran, Portoriko i Tunis:

- Mi hoćemo da osvojimo zlato, je l' tako? E, pa onda nema šta da gledamo protiv koga moramo da igramo dalje, već samo da gazimo. Italija, Španija, Amerika, od svih moramo da budemo bolji da bismo osvojili titulu.

Grupa D

1. Angola

2. Filipini

3. Italija

4. Srbija

* u drugoj fazi ukršta sa grupom C, u kojoj su Španija, Iran, Portoriko i Tunis.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading