NOVI HAOS U FRANCUSKOJ: Obrt u "AFERI BENZEMA" - poznato ko je bio protiv VRHUNSKOG napadača!

Autor:

Sport

20.12.2022

11:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I dalje se ne stišava bura u Francuskoj.

NOVI HAOS U FRANCUSKOJ: Obrt u "AFERI BENZEMA" - poznato ko je bio protiv VRHUNSKOG napadača!

Foto: Tanjug/AP

Fudbalska reprezentacija Francuske napravila je dobar rezultat na Svetskom prvenstvu u Kataru, ali nije uspela da odbrani titulu, pošto je u meču za zlato poražena od Argentine posle izvođenja jedanaesteraca.

Spektakularno finale u Dohi nije imalo tako sjajan uvod za "galske petlove", pošto je u danima pred finale u centru pažnje bio Karim Benzema, odnosno njegov izostanak iz ekipe.

Pojavile su se informacije da je došlo do sukoba sa selektorom Didijeom Dešamom, kog Benzema nije pomenuo pri dobijanju "Zlatne lopte". Sada su osvanule nove informacije oko toga ko je bio protiv napadača Reala.

- Dvojica su se izdvojila - Antoan Grizman i Hugo Loris. Bili su srećni kada se Benzema povredio i zadovoljni što odlazi jer nikada nisu prihvatili njegov povratak u ekipu. Uplašili su se za svoje statuse vođa tima - tvrdi Roman Molina, poznati novinar, koji kao razlog za ovo pronalazi u tome što dvojac nije želeo da Benzemi prepusti mesto lidera ekipe.

"Dvojica su se izdvojila - Antoan Grizman i Hugo Loris. Bili su srećni kada se Benzema povredio i zadovoljni što odlazi jer nikada nisu prihvatili njegov povratak u ekipu. Uplašili su se za svoje statuse vođa tima", tvrdi Molina.

U prilog ovim tvrdnjama ide i video koji se pojavio na društvenim mrežama, sa Evropskog prvenstva 2021. godine, na kom se vidi da Grizman i Loris nisu baš oduševljeni prisustvom Benzeme u kampu reprerezentacije.

Bilo kako bilo, Francuzi su stali na poslednjoj prepreci na putu do nove "boginje", a Karim Benzema je odlučio da više neće igrati za "Trikolore", pa ubuduće neće biti ovakvih afera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading