SRBIJA OSTAJE BEZ SELEKTORA? Dželat "Orlova" sa Mundijala ŽELI Piksija!

Autor:

Sport

17.12.2022

10:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivali detalji, Stojković privukao pažnju reprezentacije sa "crnog kontinenta".

SRBIJA OSTAJE BEZ SELEKTORA? Dželat "Orlova" sa Mundijala ŽELI Piksija!

Foto: Starsport

Dragan Stojković Piksi tokom meča Srbija - Brazil

Srpski stručnjak Dragan Stojković Piksi nalazi se u najužem krugu kandidata da postane novi selektor Gane, otkriva radio stanica "Asempa FM".

Doksorašnji kormilar Crnih zvezda Oto Ado napustio je klupu nacionalnog tima posle eliminacije u grupnoj fazi Svetskog prvenstva u Kataru, a Stojković koji je vratio selekciju Srbije na fudbalsku mapu nameće se kao idealno rešenje.

Ipak, Piksi nije jedini kandidat, pošto Afrikanci žele Tomasa Tuhela, bivšeg trenera Borusije Dortmund, PSŽ-a i Čelsija, mada je pitanje koliko je to realna opcija.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Tuhel i Piksi na meti Gane

Znak pitanja stoji i iznad Stojkovićevog imena, budući da je on izrazio želju da nastavi svoj put sa "Orlovima", uz podršku Fudbalskog saveza Srbije, a videćemo da li Gana može da mu spremi "ponudu koja se ne odbija".

Podsetimo da su umesto Afrikanaca u Kataru u nokaut fazu prošli Portugal i Južna Koreja, a Srbi dobro pamte afričku reprezentaciju od 2010. godine, i minimalnog poraza na Mundijalu zbog koga je naša selekcija ostala bez osmine finala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading