FIFA IZNENADILA MAROKANCE: Neočekivane vesti i POKLON pred meč za bronzu!

Autor:

Sport

16.12.2022

14:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zasluženo ili ne, procenite sami.

FIFA IZNENADILA MAROKANCE: Neočekivane vesti i POKLON pred meč za bronzu!

Foto: Tanjug/AP

Fudbalska reprezentacija Maroka najveće je iznenađenje Svetskog prvenstva.

Marokanci su fenomenalnim igrama stigli do polufinala Mundijala u Kataru, pa će biti prva afrička selekcija koja će imati priliku da se bori za bronzu.

Odličnim igrama Ziješ, Hakimi i ekipa postavili su Maroko na fudbalsku mapu, a od svega je profitirao i tamošnji Savez pošto je uoči utakmice za treće mesto protiv Hrvatske (subota, 16.00) sa adrese FIFA stigao neočekivani poklon.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Fudbalska reprezentacija Maroka

 

Naredno klupsko Svetsko prvenstvo održaće se upravo u ovoj zemlji i to u februaru naredne godine. Takmičenje bi trebalo da se održi od 1. do 11. februara u Maroku, a ova afrička država uspela je da dobije domaćinstvo ispred Sjedinjenih Američkih Država i Ujedinjenih Arapskih Emirata. U jednom trenutku je delovalo da će ipak Abu Dabi dobiti čast da bude domaćin, ali očigledno od toga nema ništa. 

Maroku će ovo biti treći put da organizuje ovaj prestižni turnir pošto su već bili domaćini 2013. i 2014. godine kada su trofeje osvajali Bajern Minhen i Real Madrid.

Još uvek se čekaju dva tima koja će se kvalifikovati na turnir, a zna se da će na njemu igrati Oukland Siti sa Novog Zelanda, Sijetl Saundersi iz Amerike, domaći velikan Vidad Kazablanka, kao i najatraktivniji timovi Flamengo i Real Madrid. 

Deluje da je zasluženo da čelni ljudi Saveza Maroka dobiju neku nagradu za sve što su fudbaleri ove zemlje prikazali tokom Svetskog prvenstva u Kataru na kom su bili najprijatnije iznenađenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading