RAJ ZA MUŠKARCE: Isplivala POTPUNO OBNAŽENA fotografija Ivane Knol! (FOTO)

Autor:

Sport

15.12.2022

09:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muška populacija je ovo čekala od starta Mundijala u Kataru.

RAJ ZA MUŠKARCE: Isplivala POTPUNO OBNAŽENA fotografija Ivane Knol! (FOTO)

Foto: Republika.Rs/ Dražen Ostojić

Ivana Knol

Ivana Knol, navijačica reprezentacije Hrvatske, napravila je pravu pometnju na Svetskom prvenstvu u Kataru, pa je sigurno najpoznatija neke selekcije na Mundijalu.

Do sada je uzdahe muškaraca izmamljivala obučena, iako u vrlo provokativnim kombinacijama, a sada je na Instagramu osvanula potpuno obnažena fotografija ove Hrvatice.

Pred polufinale pojavila se informacija da će se skinuti gola ukoliko Hrvati osvoje Mundijal, ali je ona sama to kasnije demantovala i potvrdila da se radi o lažnim tvrdnjama. Ipak, nismo ostali uskraćeni za njene obnažene fotografije, pošto se na jednom profilu na ovoj društvenoj mreži pojavila slika Hrvatice koja pozira ispod tuša.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @lvanaknoll_ofc17

O tome koliku je popularnost stekla tokom trajanja turnira govori i činjenica da je za manje od mesec dana uspela da sakupi gotovo milion pratilaca na svom Instagram profilu, tako da je sigurno da je njena misija u Kataru uspešno završena.

U galeriji ispod možete pogledati neke od najprovokativnijih slika poznate hrvatske navijačice.

Do kraja Mundijala, Ivana Knol će sigurno prisustvovati utakmici za treće mesto, koju u subotu od 16 časova igra Hrvatska sa reprezentacijom Maroka, dok je za dan kasnije, u isto vreme, zakazano veliko finale između Argentine i Francuske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Zeljko

15.12.2022 09:32

Super montaza