UMALO DEPORTOVAN iz Katara, pa ISPISAO ISTORIJU na Mundijalu!

Autor:

Sport

14.12.2022

11:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Po prvi put će se ovako nešto desiti.

UMALO DEPORTOVAN iz Katara, pa ISPISAO ISTORIJU na Mundijalu!

Foto: Tanjug/AP

Fudbalska reprezentacija Argentine

Argentinci su pobedom protiv Hrvatske (3:0) stigli do finala Svetskog prvenstva.

Leo Mesi i ekipa održali su čas fudbala "kockastima", te su sasvim zasluženo stigli do borbe za titulu.

Pored Mesija, koji će imati priliku da reprezentativnu priču zaokruži na najlepši mogući način, još jedan fudbaler Argentine uspeo je da uđe u istoriju. O čemu se zapravo radi?

Igrač Atlanta junajteda, Tijago Almada, stigao je do finalnog meča Svetskog prvenstva i prvi je fudbaler iz MLS šampionata kom je tako nešto pošlo za rukom.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Tijago Almada

 

Ovaj 21-godišnjak je najmlađi igrač u rosteru Argentine, a u Kataru je odigrao tek šest minuta na utakmici protiv Poljske, ali mu je to bilo dovoljno da uđe u istoriju.

Zanimljivo je i to da je Almada umalo deportovan iz Katara zbog incidenta koji je napravio pred Svetsko prvenstvo. On je učestvovao u zlostavljanju jedne devojke, a taj nemili događaj brzo je završio u javnosti i pokrenut je postupak pred FIFA.

On je usred pandemije organizovao tajnu zabavu u oblasti San Isidro. Pijana devojka je otišla na prvi sprat sa Tijagom Almadom, a onda se odjednom pojavilo mnogo ljudi da je zlostavljaju. Kada kažem mnogo ljudi, govorim o drugom igraču Veleza po imenu Brizuela, devojci po imenu Kamila i na kraju o menadžeru po imenu Delvin Akunja - istakla je zastupnica oštećene strane, pa dodala:

- Postoji mnogo fudbalera kojima je zabranjeno da uđu u Katar, a Almada je tamo i slobodno se šeta. Moji saradnici pokušavaju da dođu do katarskih zvaničnika na pravi način, što je pre moguće.

On je, na kraju, ipak ostao u Kataru i stigao do finala Svetskog prvenstva, te uspeo da ispiše istoriju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading