POTRESNO! NENAD PERIŠ SE OGLASIO SA DVE REČI: Ožalošćeni otac poslao poruku od koje kreću suze (FOTO)

Autor:

Hronika

14.12.2022

11:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac Mateja Periša, mladića iz Splita koji je tragično nastradao u Beogradu, oglasio se na društvenim mrežama i podelio fotografiju sa svojim sinom.

POTRESNO! NENAD PERIŠ SE OGLASIO SA DVE REČI: Ožalošćeni otac poslao poruku od koje kreću suze (FOTO)

Foto: Nenad Periš/Facebook printscreen

Nenad i Matej Periš

Nenad Periš, otac Mateja Periša, oglasio se na društvenim mrežama pred početak polufinalne utakmice na Svetskom prvenstvu između Hrvatske i Argentine.

- Skupa smo - napisao je Nenad Periš uz emotikon srca ispod fotografije na kojoj njih dvojica na utakmici nose dresove hrvatske reprezentacije.

Foto: Nenad Periš/Facebook printscreen

 

Ispod ove objave ređali su se potresni komentari, srca i reči podrške upućene ocu tragično nastradalog mladića iz Splita.

Matej Periš (27), podsetimo, nestao je u noći između 30. i 31. decembra 2021. godine kad je iznenada izašao je kluba "Gotik" i netragom nestao.

Telo nesrećenog mladića pronađeno je nakon opsežne višemesečne potrage kod Ade Huje tek 18. maja, a nakon službe u Beogradu prebačeno je za rodni Split gde je sahranjen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading