HRVATI SE UPLAŠILI SILNOG MESIJA: Urnebesan komentar Radeta Bogdanovića na DEBAKL "Vatrenih" u polufinalu Svetskog prvenstva!

Autor:

Sport

13.12.2022

23:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bogdanović pronašao uzrok neuspeha komšija.

HRVATI SE UPLAŠILI SILNOG MESIJA: Urnebesan komentar Radeta Bogdanovića na DEBAKL "Vatrenih" u polufinalu Svetskog prvenstva!

Foto: Tanjug/AP

Lionel Mesi

Bivši reprezentativac naše zemlje Rade Bogdanović izjavio je da je Hrvatska ubedljivo poražena od Argentine u polufinalu Mundijala zbog "prevelikog respekta" prema Lionelu Mesiju.

HRVATI POKRADENI PROTIV ARGENTINE? Skandalozna TEORIJA legendarnog Britanca!

Bogdanović je svoju tezu potkrepio onako, u svom stilu, sa nekoliko ilustrativnih primera.

Ja sam stekao utisak da su Hrvati ušli sa malo više respekta prema Argentini. Da nije bio Mesi, Gvardiol bi ga odneo, ali mislim da je imao respekt. Ipak, ovo je možda jedna od retkih utakmica gde nema pobednika i gde su svi pobednici. Imate Argentinu koja je dala tri gola, uška u finale, Mesi se razigrao, asistencije, sjajan gol. Pošteno govoreći, imamo i hrvatski tim koji je zaslužio da mu se skine kapa dole. Oni su po meni pobednici iako su izgubili. To je tim koji je izvukao maksimum iz svog tima, s obzirom na to da nemaju špica kao što možda imamo mi. Sve ostale resurse su dobro iskoristili. To je ipak tim koji je slabiji nego 2018. godine - rekao je Bogdanović za "RTS", a potom se pozabavio Lukom Modrićem i Mesijem, kao najboljim igračima učesnika polufinala Svetskog prvenstva.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Bogdanović nalaizirao poraz "Kockastih"

Argentina ima čarobnjaka, a ne znam da li će Luka Modrić i dalje da igra, ali on je postao besmrtan na ovim prostorima. Reći ću samo dva detalja o Hrvatskoj. Posle prošle utakmice, kad su pobedili i izbacili Brazilce, selektor mrtav 'ladan kaže da je Petković dao gol, ali da je igrao jako loše jer je izgubio sedam lopti. Kad je ekipa pod pritiskom, centarfor prima loptu, odigrava, namešta se, padne, a trener se nije libio da to kaže. I 'op, evo ga na klupi večeras. Nisam siguran kako bi u drugim nacionalnim timovima izgledao dan posle utakmice. I još nešto - ozbiljnost i posvećenost igrača kao što je Mesi. Kako je do sada izvodio penale, a kako je večeras? Prišao je lopti, 'Vidi mali, da ti mene ne bi slučajno obrukao večeras... E zato je igračina! - podvukao je Rade Bogdanović.

Podsetimo da će se "Gaučosi" za Boginju boriti sa pobednikom meča Francuska - Maroko (sreda, 21 čas), dok "Vatrene" u subotu očekuje susret za treće mesto.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
cex

14.12.2022 15:50

Rade, Rade... Šta li je to tebi lepo u Hrvatskom fudbalu što većina nas nemože da uoči. Ljudi igraju na rezultat, nema tu nikakve lepote igre... Sa Brazilom su igrali bunker i imali sreće koliko su teški - i ta sreća kod Hrvatske reprezentacije počinje ljude jako da iritira. Protiv Brazila su napravili čist penal ali sudije tvrde da je bio ofsajd - a nije što su mnoge sudije potvrdile. Doduše isti taj meč sudija nije dodelio Brazilcu čist crveni karton kada je đonom išao na loptu i umalo da ubije čoveka. Neverovatno kako je to bilo loše suđenje. I nije istina da oni zavise samo od Mesijeve igre - imaju dosta odličnih igrača koji već sklapaju ugovore sa Realom ali i ostalim velikanima... Imaju oni dobru ekipu a ne Mesija. Nemoj podcenjivati Argentince. PS.: Nekako naše reprezentativce puno kritikuje kao da bi on to mogao bolje da uradi - samo neće jer ga mrzi (inače bi napravio dream team). Naši su ove godine napravili korak napred i kvalifikovali se - to je već napredak, a sada idemo dalje u pravljenju repke sa pravim igračima i pravim timom koji će da ih vodi ! Do sledećih pobeda samo ti nastavi po svojoj mantri. Ali, grešiš i to puno i niosi pošten čovek - pristran si jer si još uvek duša jugoslovenska kojoj je Zagreb bio metropola.