MA, KAKVA ARGENTINA! Oglasio se Dalić pred polufinale Mundijala i poslao MOĆNU PORUKU Hrvatima!

Autor:

Sport

12.12.2022

15:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatski selektor ne želi da menja stil igre - ne zanima ga ko je protivnik!

MA, KAKVA ARGENTINA! Oglasio se Dalić pred polufinale Mundijala i poslao MOĆNU PORUKU Hrvatima!

Foto: Tanjug/AP

Selektor Hrvatske Zlatko Dalić izjavio je da će "Vatreni" igrati svoju igru, na rezultat, i u polufinalu Svetskog prvenstva, bez obzira što se sastaju sa favorizovanom selekcijom Argentine.

Ušli smo među četiri najbolje reprezentacije sveta. Velika je stvar da to uspemo na dva uzastopna Mundijala. Želimo više, pošto igramo protiv velike Argentine, koju predvodi Lionel Mesi. Veći je pritisak na njima, pošto znamo kako igraju i u kom smeru žele da odvedu utakmicu. Optimista sam i verujem igračima, pokazali su kvalitet i karakter. Bez toga ne bismo došli do polufinala. Nećemo da se prilagođavamo rivalu, igraćemo svoju igru i na rezultat - naveo je hrvatski selektor na konferenciji za medije, a potom je dodao:

- Potrošili smo se kroz dva produžetka, ali smo stigli do polufinala. Imamo snage, volje i energije. Na svakom meču smo dali sve od sebe, a tako ćemo i protiv Argentine. Znamo koliko moramo da se potrošimo i na to smo spremni. Neću da pitam momke da li su umorni, oni ne žele da budu umorni - zaključio je Zlatko Dalić.

Podsetimo, meč Argentina - Hrvatska na programu je u utorak od 20 časova, dok će Francuska i Maroko snage odmeriti dan kasnije u isto vreme.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading