OMAŽ LEGENDAMA: Južnoamerikanci LUDI za Peleom i Maradonom! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

07.12.2022

09:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

To se vidi i u Kataru.

OMAŽ LEGENDAMA: Južnoamerikanci LUDI za Peleom i Maradonom! (FOTO GALERIJA)

Foto: Republika.Rs/ Dražen Ostojić

Fan zona Južne Amerike

Svetsko prvenstvo u fudbalu stiglo je do četvrtfinala.

Republika
 

Plasman među osam najboljih selekcija obezbedili su Holandija, Argentina, Brazil, Hrvatska, Engleska, Francuska, Maroko i Portugal.

Predstavnici Južne Amerike u borbi za "zlatnu boginju" biće Argentina i Brazil. Ovi timovi mogu da se sretnu već u polufinalu, a i kod jednih i kod drugih vlada ogromna euforija pred završnicu Mundijala.

Naš specijalni izveštač sa lica mesta doneo nam je fenomenalne fotografije iz fan zone posvećene Južnoj Americi. Ona se nalazi na potezu između starog dela grada Musereb i jos starijeg Suk vakif i kada se samo baci pogled jasno je da su južnoamerikanci ludi za Peleom i Maradonom.

Na svakom koraku mogu se naći njihove fotografije i zanimljivi detalji iz karijere oba fudbalera, a tu je još mnogo interesantnih detalja.

Fudbalska reprezentacija Brazila istakla je da će pokušati sve da stigne do trofeja, a da im je jedan od glavnih motiva upravo Pele koji se trenutno u teškom stanju nalazi u bolnici.

Teško je trenutno govoriti o Peleu, ali želimo mu sve najbolje i nadamo se da će što pre biti bolje. Nadam se da je uživao u našoj pobedi - rekao je Nejmar posle pobede protiv Južne Koreje (4:1).

Brazilci će u petak od 16 časova igrati svoj meč četvrtfinala Svetskog prvenstva protiv Hrvatske, dok će istog dana, samo četiri sata kasnije, na teren reprezentacije Argentine i Holandije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading