REAL AKTIVIRA BOMBU POSLE MUNDIJALA! Nije samo Modrić, još jedan reprezentativac Hrvatske STIŽE na "Bernabeu" za 100.000.000 evra!

Autor:

Sport

06.12.2022

17:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivali detalji, "Galaktikosi" naciljali veliko pojačanje!

REAL AKTIVIRA BOMBU POSLE MUNDIJALA! Nije samo Modrić, još jedan reprezentativac Hrvatske STIŽE na "Bernabeu" za 100.000.000 evra!

Foto: fotomontaža/Tanjug/AP/pixabay.com

Defanzivac Lajpciga Joško Gvardiol nalazi se na meti Real Madrida koji želi da ga dovede odmah po završetku Mundijala u Kataru.

DEŠAVANJA IZ KATARA MOŽETE PRATITI UŽIVO NA NAŠEM LAJV BLOGU

Prema pisanju italijanskog novinara Alfreda Pedule, "Kraljevski klub" je spremio 100 miliona evra, a na potezu je Bundesligaš. Madriđani računaju na pomoć veziste Luke Modrića, koga su zadužili da ubedi kolegu iz nacionalnog tima da se preseli na stadion "Santjago Bernabeu".

 

 

Gvardiol ima tek 20 godina, a već predstavlja stub hrvatske odbrane. On je jedan od najzaslužnijih za plasman "vatrenih" u četvrtfinale Svetskog prvenstva gde će u petak od 16 časova odmeriti snage sa Brazilom.

Gvardiola, po svemu sudeći, na zimu čeka "transfer karijere", a i u Lajpcigu trljaju ruke...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading