ENGLESKA U PROBLEMU: Velika ZVEZDA ne igra do kraja Mundijala?

Autor:

Sport

06.12.2022

08:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ogroman problem za Engleze pred meč četvrtfinala Svetskog prvenstva.

ENGLESKA U PROBLEMU: Velika ZVEZDA ne igra do kraja Mundijala?

Foto: Tanjug/AP

Rahim Sterling i Hari Kejn

Rahim Sterling, fudbaler Čelsija i jedan od najvećih zvezda u Engleskoj, verovatno će propustiti duel sa Francuskom u četvrtfinalu Svetskog prvenstva u Kataru, kao i ostale mečeva, ukoliko njegova selekcija izbori plasman dalje.

Sterling je bio na meti pljačkaša tokom trajanja Mundijala, zbog čega je napustio kamp svoje reprezentacije i hitno otišao kući. Sada je izjavio da se neće vraćati u Katar, sve dok ne dobije garancije da će njegova kuća biti 100% sigurna.

- Nema šanse da idem nikuda, osim ako nisam 100 posto siguran da moja porodica može biti bezbedna - izjavio je Sterling, a tu informaciju je za "The Sun" potvrdio neimenovani izvor.

Foto: Tanjug/AP

Rahim Sterling je postigao jedan gol na Mundijalu u Kataru

Sterling je inače već četvrti fudbaler Čelsija koji se nalazi na meti pljačkaša, pa je očigledno da se radi o organizovanoj grupi, koja je vrlo dobro pripremljena za svoje "pohode".

Geret Sautgejt neće vršiti pritisak na Sterlinga da se ponovo pridruži reprezentaciji Engleske, nakon što je krilni igrač odleteo kući zbog policijske istrage.

Ovo svakako predstavlja veliki problem za Englesku, koja je uspela da bez pomoći Sterlinga savlada Senegal, rezultatom 3:0, ali ih sada svakako očekuje mnogo teži zadatak u četvrtfinalu.

Duel između Engleske i Francuske je zakazan za subotu, 10. decembra, sa početkom u 20 časova, a meč će biti odigran na "Al Bajt" stadionu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO


 

Komentari (0)

Loading