DELIJAMA SE OVO NEĆE DOPASTI! Piksijeva kobna greška? Da li nas je ova ODLUKA koštala poraza od Švajcarske?!

Autor:

Sport

04.12.2022

12:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor na meti kritika nakon eliminacije sa Mundijala.

DELIJAMA SE OVO NEĆE DOPASTI! Piksijeva kobna greška? Da li nas je ova ODLUKA koštala poraza od Švajcarske?!

Foto: Starsport

Legenda Crvene zvezde Boško Đurovski kritikovao je odluku selektora Srbije Dragana Stojkovića Piksija da ne ukaže šansu Strahinji Erakoviću na Mundijalu.

Đurovski se zapitao kako Brazil može da forsira Militaa na mestu desnog beka, iako igra u srcu odbrane Real Madrida.

- Ofanzivno su u neku ruku i ispunili naša očekivanja. Ali, mora da se napravi analiza u miru. Zašto je pod znakom pitanja fizička pripremljenost igrača? Ja nisam razumeo da li je to fizička kondicija ili fizičko stanje igrača? Da vidimo ko je odgovoran ako su igrači bili nespremni. Da se neko pošalje u klubove, da se odrade testovi - kazao je Đurovski za TV Prva, a potom je dodao:

Republika

Foto: Starsport

Đurovski pita - gde je Eraković?

Da vidimo i strategiju oko izmena. Da li smo gurnuli nekog mladog igrača na ovom Svetskom prvenstvu? Zašto, recimo, jedan Eraković nije ušao protiv Kameruna? On je štoper, a igra i desnog i levog beka u Zvezdi. Ako vidimo da Brazil počne sa Militaom na desnom beku protiv Švajcarske, a štoper je u Realu, zašto ne dati šansu i tom Erakoviću, koji možda nije u rangu ovih ostalih štopera koje imamo, ali ima tu srčanost. Treba se napraviti dobra analiza, moramo bolje da se organizujemo u našem Savezu - naveo je između ostalog Đurovski.

Podsetimo, "Orlovi" su eliminisani sa SP sa jednim osvojenim bodom, a možda bi Piksijev drugačiji izbor doneo i drugačiji rezultat protiv Sajdžija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading