DEGENEK POSLE ELIMINACIJE OD ARGENTINE: Mesi je NAJVEĆI ikada, svi treba da stanu uz Piksija i momke!

Autor:

Sport

03.12.2022

23:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prve reči nakon eliminacije sa Mundijala.

DEGENEK POSLE ELIMINACIJE OD ARGENTINE: Mesi je NAJVEĆI ikada, svi treba da stanu uz Piksija i momke!

Foto: Tanjug/AP

Miloš Degenek i Leo Mesi

Hrabra reprezentacija Australije izgubila je sa 2:1 od Argentine u okviru osmine finala Svetskog prvenstva u Kataru.

Republika

Foto: Republika.rs

Sjajnu partiju u dresu Sokerosa odigrao je bivši fudbaler Crvene zvezde Miloš Degenek. On se posle meča obratio srpskim medijima i otkrio da mu je žao što njegov tim nije uspeo da stigne do izjednačenja.

- Mislim da smo igrali dobro i forsirali jednu Argentinu da se brani od 60. minuta sa pet igrača i da su nam dali drugi gol uz mnogo sreće. Za prvi nema šta da se kaže, dao ga je najbolji svih vremena. Ali, mislim da smo imali šanse da izjednačimo i trebalo je da izjednačimo. Svaka čast mojoj ekipi, stručnom štabu, celoj državi, ponosan sam na sve. Uradili smo nešto što niko nije očekivao, iznenadili smo mnoge ljude. Ova ekipa treba da izađe dignute glave i treba da budemo srećni i ponosni na sve što smo postigli.

Degenek veruje da Gaučosi mogu daleko na Mundijalu.

- Mi nemamo igrače kao oni, ali smo ekipa koja diše jednim srcem. Kada toliko radiš i boriš se onda te i Bog nagradi, a nas je nagradio da prođemo grupu. Radili smo analizu, oni su drugi favorit da osvoje SP posle Francuske. Doguraće daleko, mislim da će pobediti Holandiju. Želeo bih da pohvalim moju ekipu i da im se zahvalim na svemu što su meni lično dali i što smo dogurali ovako daleko.

Za Mesija kaže da je najbolji u istoriji.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Oduševio Degeneka... Leo Mesi

- Glupo je reći, on je čovek. Čast je igrati protiv takvog igrača, ne igraš svake nedelje sa takvim igračima. On je najbolji igrač koji je ikada šutnuo loptu, nikad nijedan neće biti kao on. To je nešto čime se ponosim, tek ču biti svestan kad dođem kući šta sam postigao i da smo ispali od jedne Argentine.

Australija je u poslednjim trenucima meča imala veliku šansu za produžetke.

- Imali smo šansu na kraju i mislim da je trebalo da damo gol, nismo, tako je kako je. Bog je hteo da oni prođu, i iskreno im želim da osvoje SP.

Za kraj dao je komentar i o reprezentaciji Srbije, koja je posle poraza od Švajcarske eliminisana sa SP već posle grupne faze.

- Mnogo mi je žao što su ispali, ali brinuo sam se o sebi, i nisam pridavao toliku pažnju tome. Imam tamo par prijatelja, žao mi je njih, ali i Srbije kao nacije. Voleo bih da su prošli, glava gore, niko ne sme da ih kritikuje, treba svako da stane iza njih i da ih pogura u narednom ciklusu - zaključio je Degenek.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading