SVETSKA PUTNICA IZ SRBIJE U KATARU PRONAŠLA OMILJENU VODU

Autor:

Sport

01.12.2022

15:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bila je oduševljena!

SVETSKA PUTNICA IZ SRBIJE U KATARU PRONAŠLA OMILJENU VODU

Foto: NB i JK

Voda voda

Jovana Kvržić, najpoznatija domaća travel blogerka, boravila je u Kataru na početku najvećeg sportskog događaja godine.

Na svom profilu objavila je utiske sa putovanja za koje kaže da joj je jedno od najboljih iskustava.

Republika

Foto: NB i JK

Život u koferu

 

Tokom obilaska domaćih kafića i restorana te luksuznih šoping molova posebno je zastala i objektiv svog telefona usmerila na gondole sa našim voćem aranžiranim u bojama srpske zastave, ali naročito se oduševila kada je na policama ekskluzivne radnje u Dohi, zatekla srpsku vodu iz Banje Vrujci!

- Ovo je moja omiljena voda u Srbiji, a posebno se uvek oduševim kada je vidim i negde napolju - komentarisala je Jovana i dodala da ovo nije prva zemlja u kojoj ju je zatekla.

Republika

Foto: NB i JK

Jovana sa omiljenom bocom vode

 

- Pre par meseci sam bila u Saudijskoj Arabiji, i tamo se prodaje, a ovde u Kataru prisutna je zaista maltene u svakoj prodavnici i kafiću. Znam da je ima i u Bahreinu, Omanu i Kuvajtu, a tek u razgovoru sa Abdula Al Katanom, distributerom naše vode ovde, shvatila sam koliko su arteške vode, poput ove naše, cenjene u svetu - ne krije zadovoljstvo ova influsenserka koja je u obišla čak 82 zemlje u prethodnih nekoliko godina.

 

Republika

Foto: NB i JK

Jovana Kvržić i Vojin Đorđević

 

Na živopisnim putovanjima putovanjima uvek se oduševi kada na dalekim destinacijama može da kupi i uživa u proizvodima i ukusima iz otadžbine.

Republika

Foto: NB i JK

Srpsko voće u prodavnicama u Dohi

 

Jovana je prisustvovala i prvom meču koji je naša selekcija odigrala na Mundijalu i to u najvećoj grupi navijača iz Srbije koja je privlačila ogromnu pažnju kako pre početka meča na ulicama Dohe i u metrou, tako i na tribinama srčanim navijanjem tokom duela protiv velikog Brazila.

Republika

Foto: NB i JK

Navijanje
Republika

Foto: NB i JK

Srpska navijačka grupa

 

Zvanična voda fudbalske reprezentacije Srbije – VODAVODA, definitivno je osvojila Katar, a navijačima iz Jovanine osamdesetočlane grupe obezbedila je okrepljenje i pre i tokom meča, onako po srpski - uz hleb i so i naravno srpsku artešku vodu koja je osvojila srce kupaca i u dalekom Kataru.

Republika

Foto: N. B. I J. K./Promo

Pogača, so i arteška voda

Evo još nekih fotografija koje su nastale na ovom putovanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading