MENJA SE REZULTAT ZAVRŠENE UTAKMICE? Najveća KONTROVERZA Mundijala u Kataru!

Autor:

Sport

30.11.2022

23:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bura posle raspleta u grupi D.

MENJA SE REZULTAT ZAVRŠENE UTAKMICE? Najveća KONTROVERZA Mundijala u Kataru!

Foto: Tanjug/AP

Detalj pred meč Francuska - Tunis

Fudbaleri Francuske poraženi su od Tunisa u poslednjem kolu grupe D Mundijala minimalnim rezultatom, a iz tabora "Galskih petlova" besni su na odluku sudije Metjua Kongera!

Naime, "trikolori" su izjednačili preko Antoana Grizmana kome je poništen pogodak nakon što je suđen kraj utakmice, a posle reakcije iz VAR sobe doneta je odluka koja je razbesnela francuskog selektora Didijea Dešana.

- Ako je utakmica nastavljena nakon što je prekinuta i završena, sudija ne sme da nastavlja sa video analizom osim u slučaju pomešanog identiteta (žuti ili crveni karton pogrešnom igraču), ili u slučaju prekršaja koji iziskuje isključenje poput nasilnog ponašanja, pljuvanja, ujedanja, uvredljivih reči i gestova - naveo je Dešan, a potom je dodao:

 

 

Čekam odgovor o pravilniku. Ne znam sve detalje u sitna crevca. Međutim sudija je dosudio početni udarac (posle gola Grizmana) i kraj utakmice. Nisam siguran da je utakmica posle toga smela da se nastavi. Otišao sam kod sudije da popričamo. Čekam odgovor i neću reći šta mi je rekao. Nisam želeo da ga ispitujem. Imate li Kolinin broj (šef sudija u Fifi prim. aut.)? - upitao je Dešan.

Francuzi traže od Svetske kuće fudbala da promeni rezultat susreta, budući da je već bio okončan sa 1:1, ali male su šanse da će do toga zaista i doći.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading