MARIN SKOVAO PAKLENI PLAN: Zvezda zvala HEROJA Nemačke na Mundijalu u Kataru, pa dobila EKSPRESAN odgovor!

Autor:

Sport

28.11.2022

16:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivali detalji, aktuelni prvak Srbije "za dlaku" ostao bez ogromnog pojačanja.

MARIN SKOVAO PAKLENI PLAN: Zvezda zvala HEROJA Nemačke na Mundijalu u Kataru, pa dobila EKSPRESAN odgovor!

Foto: Tanjug/AP

Nemci slave gol Filkruga

Niklas Filkrug, heroj Nemaca na Mundijalu, letos je bio na meti Crvene zvezde, ali je u poslednjem momentu odlučio da ostane u Verderu, prenosi "Mozzartsport".

DEŠAVANJA IZ KATARA MOŽETE PRATITI UŽIVO

Nemac je u nedelju uveče bio strelac izjednačujućeg pogotka za "Pancere" protiv Španije (1:1), a Marko Marin je tokom letnjeg prelaznog roka pokušao da ga dovede na "Marakanu". Filkrug je sa 19 golova bio najzaslužniji za povratak kluba iz Bremena u Bundesligu, a nastavio je da trese mreže i u elitnom rangu nemačkog fudbala. Njegovih deset ovosezonskih pogodaka doneli su su mu poziv u nacionalni tim, a on je poverenje selektora Flika opravdao na najbolji mogući način - golom koji Nemce ostavlja u trci za nokaut fazu Svetskog prvenstva. 

Kako je Nemac savladao golmana "Furije" Simona, možete pogledati od 20. minuta u videu.

 

 

Filkrug se minulog leta sukobio sa upravom Verdera oko produžetka ugovora, Marin ga je kontaktirao i došlo je do pregovora sa crveno-belima, koji su kao adut koristili potencijalni plasman u Ligu šampiona. Ipak, povratnik u Bundesligu je tada shvatio da bi odlazak Filkruga bio preveliki udarac za njega, te je odlučio da mu usliši želje i zadrži ga na popularnom "Veseru".

Podsetimo, Crvena zvezda je potom dovela Aleksandra Pešića, a po ispadanju u plej-ofu za plasman u elitno takmičenje i Kalidua Kulibalija, a Filkrug je "zasijao" u Kataru...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading