BRAVO, MAJSTORE: Džek Griliš napravio POTEZ TURNIRA - gol posvetio bolesnom dečaku! (VIDEO)

Autor:

Sport

22.11.2022

10:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajan gest krilnog fudbalera Mančester sitija i reprezentacije Engleske.

BRAVO, MAJSTORE: Džek Griliš napravio POTEZ TURNIRA - gol posvetio bolesnom dečaku! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Džek Griliš

Fudbaleri Engleske savladali su u svom prvom meču na ovogodišnjem Mundijalu selekciju Irana sa 6:2, a jedan pogodak je postigao Džek Griliš, bivši igrač Aston Vile, a sada uzdanica Mančester sitija.

Treći dan Mundijala možete pratiti u live blogu.

Ipak, nije toliko bitan gol, već sama proslava pogotka. Nakon gola, Griliš se okrenuo prema tribinama i mahao rukama u talasima, a njegova neobična proslava privukla je ogromnu pažnju javnosti.

 Iza svega se krije jedna dirljiva priča. Naime, fudbaler Sitija nije zaboravio obećanje koje je dao dečaku Finliju koji ima 11 godina i boluje od cerebralne paralize. Upoznali su se pre Mundijala na Sitijevoj akademiji i Finli mu je pokazao kako da proslavi sledeći gol koji postigne. Džek to nije zaboravio.

Griliš je poznat kao vrlo prizeman fudbaler, a poznat je po tome da vrlo često izlazi fanovima u susret. Tako je bilo i ovoga puta, pa je sigurno da je mladom Finliju ulepšao život ovim gestom, koji je vrlo brzo postao viralan.

Svetsko prvenstvo u Kataru se trenutno održava u Dohi, a danas su na programu četiri utakmice. Engleska odmara sve do 26. novembra, kada će odmeriti snage sa reprezentacijom Sjedninjenih Američkih Država. Svojim odličnim nastupom u pobedi protiv Irana, fudbaleri Engleske su istakli ranu kandidaturu za jednog od favorita za podizanje "boginje" 18. decembra u Dohi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading