PONOVO PROTIV SRBIJE: Granit Džaka PECNUO "Orlove" pred početak Mundijala!

Autor:

Sport

22.11.2022

10:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još samo dva dana je ostalo do debija Srbije na prvenstvu u Kataru.

PONOVO PROTIV SRBIJE: Granit Džaka PECNUO "Orlove" pred početak Mundijala!

Foto: Tanjug/AP

Reprezentativci Švajcarske Granit Džaka i Džerdan Šaćiri

Svetsko prvenstvo u Kataru počelo je pre dva dana, pobedom Ekvadora na otvaranju protiv selekcije domaćina.

Treći dan Mundijala možete pratiti uživo na live blogu.

Juče su odigrana nova tri meča, a poslednji meč prve faze zakazan je za 24. novembar, kada je za 20 časova zakazan duel Srbije i Brazila.

Pred mečeve prve faze, fudbaleri Arsenala su dobili zadatak da prognoziraju pobednike utakmica prvog kola, ali ne svih, već su u pitanju sledeći mečevi: Senegal - Holandija, Meksiko - Poljska, Belgija - Kanada i duel Srbija - Brazil.

Foto: Tanjug/AP

Granit Džaka u dresu Švajcarske

Pored švajcarskog reprezentativca Granita Džake, tu su se još našli Met Tarner i Rob Holding, a njih trojica su birali jednu od dve selekcije.

Jednoglasno su se odlučili za Holandiju, odnosno Poljsku. U duelu između Belgijanaca i Kanade tipovali su na Belgiju, dok su u utakmici koju naši Orlovi igraju protiv Brazila svi izabrali za favorita Brazil.

Džaka je, kao što je bilo i očekivano, prognozirao Brazil za pobednika u meču prvog kola. Brazil je svakako u predstojećem meču favorit, ali bi Džaka gotovo sigurno izabrao svaku selekciju koja se nalazi protiv Srbije.

Meč Srbije i Švajcarske je zakazan za 2. decembar, a u pitanju je meč trećeg kola grupe G, što se vrlo lako može ispostaviti i kao ključan duel za prolaz u narednu fazu. Između Brazila i Švajcarske, Srbiju 28. novembra očekuje meč sa selekcijom Kamerunom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading