SKANDAL U KATARU: Belgijanci gube službenim rezultatom?

Autor:

Sport

21.11.2022

22:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biće im zabranjeno da igraju, ukoliko ne naprave jednu promenu.

SKANDAL U KATARU: Belgijanci gube službenim rezultatom?

Foto: Tanjug/AP

Svetsko prvenstvo u fudbalu počelo je u nedelju, utakmicom između Katara i Ekvadora, a nastavljeno je mečevima u ponedeljak, kojim je kompletirano prvo kolo u grupama A i B.

DEŠAVANJA SA MUNDIJALA MOŽETE PRATITI UŽIVO

U utorak su na programu mečevi grupa C i D, dok bismo prvi veliki problem i skandal mogli da imamo u sredu, za kada su zakazane utakmice grupa E i F.

Od 20 časova po srednjeevropskom vremenu, u sredu, koplja bi trebalo da ukrste reprezentacije Belgije i Kanade, ali do toga možda ni ne dođe.

Naime, FIFA zahteva od Belgijanaca da sa unutrašnjosti kragne na dresovima skinu reč "ljubav", a ukoliko to ne urade, meč se neće igrati i biće registrovan pobedom Kanađana, na čijem golu stoji Milan Borjan, od 3:0, navode engleski mediji.

Problem bi mogao da nastane i zbog toga što Belgijanci trenutno nemaju dresove bez pomenutog natpisa, pa bi do srede morali da im se naprave i u Katar dostave novi dresovi.

Inače, Belgija i Kanada se nalaze u grupi F, zajedno sa Hrvatskom i Marokom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Baba Vanga

21.11.2022 22:57

Opet baba Vanga pise clanak? Sam naslov sve govori....