Benzema RASPLAKAO svet uoči Mundijala u Kataru!

Autor:

Sport

20.11.2022

09:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Real Madrida i napadač reprezentacije Francuske - aktuelni osvajač Zlatne lopte Karim Benzema, zbog povrede propustiće Mundijal u Kataru.

Benzema RASPLAKAO svet uoči Mundijala u Kataru!

Foto: Tanjug/AP

Benzema je obnovio raniju povredu butine, pa tako neće moći da pomogne "trikolorima" u odbrani titule na Mundijalu u Kataru.

Francuz je u emotivnom obraćanju poručio da nikada nije odustajao, ali da su mu ovog puta "ruke bile vezane":

 - Nikada u životu nisam odustajao, ali večeras moram da razmišljam o timu kao i uvek, pa mi razum govori da prepustim svoje mesto nekome ko može da pomogne timu da imamo sjajno Svetsko prvenstvo - napisao je Benzema na društvenim mrežama.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Karim Benzema

 - Veoma sam tužam zbog Karima koji je ovo Svetsko prvenstvo učinio glavnim ciljem. I pored ovog novog udarca za francuski tim, imam puno poverenje u svoj tim. Učinićemo sve da odgovorimo na veliki izazov koji nas čeka - poručio je Benzema.

Benzema je za Francusku odigrao 97 mečeva i postigao 37 golova, a u Katar je trebalo da ide kao aktuelni osvajač "Zlatne lopte".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading