DALIĆ NEMA RAZLOGA ZA ZADOVOLJSTVO: Selektor Hrvatske se PRAVDAO posle meča sa Saudijcima!

Autor:

Sport

16.11.2022

23:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se posle teško izvojevane pobede.

DALIĆ NEMA RAZLOGA ZA ZADOVOLJSTVO: Selektor Hrvatske se PRAVDAO posle meča sa Saudijcima!

Foto: Tanjug/AP

Zlatko Dalić

Utakmica protiv Saudijske Arabije je igrana u ranom terminu po teškom vremenu i mučili smo se prvo poluvreme, bili smo bez energije, izjavio je selektor reprezentacije Hrvatske Zlatko Dalić.

- Ja razumem igrače, tek smo došli s puta i navikavamo se. Imali smo sreće u nekoliko situacija, mogli smo da primimo gol - rekao je Dalić, nakon što su fudbaleri Hrvatske pobedili Saudijsku Arabiju sa 1:0 u prijateljskom meču.


Selektor je istakao da je njegova ekipa bila umorna.

- Neću donositi nikakav sud, svima je bilo teško. Svi su bili umorni. Teško je igračima pala ova utakmica. Ovo je bio dobar trening za nas. Srećom, pobedili smo. Vida je upisao 100. utakmicu. Nismo igrali dobro, ali razumem razloge. Moramo biti sretni što nismo dobili gol. Nije bila sjajna predstava Hrvatske, imali smo sreće - zaključio je Dalić, šrenosi Index.hr.

Hrvatska će na Mundijalu biti u grupi F sa Belgijom, Kanadom i Marokom, a Saudijska Arabija u grupi C sa Poljskom, Argentinom i Meksikom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading