MUK ŠIROM PLANETE: Evo šta je čuveni Kafu izjavio o Piksijevoj Srbiji - NEVEROVATNO!

Autor:

Sport

16.11.2022

17:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni as poručio da "Orlovi" mogu da doguraju daleko u Kataru, iako će to začuditi mnoge.

MUK ŠIROM PLANETE: Evo šta je čuveni Kafu izjavio o Piksijevoj Srbiji - NEVEROVATNO!

Foto: Tanjug/AP/Starsport

Ilustracija Kafua sa srpskim reprezentativcima

Legendarni brazilski fudbaler Kafu izjavio je da selekcija Srbije može predstavljati veliko iznenađenje Mundijala, koliko god to "neverovatno zvučalo".

Belgija, Danska, Portugal i Srbija, koliko god neverovatno zvučalo. Srbija se plasirala kao prva u svojoj grupi. Igrala je vrlo dobro u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo. Ima snažan tim i ne plaši se da igra protiv bilo kog protivnika - istakao je čuveni bek, a potom je dodao:

Republika

Foto: Starsport

Omaž Piksijevoj Srbiji od Kafua

- Francuska će takođe biti vrlo jaka, kao što je bila i na prethodnom Svetskom prvenstvu. Dolazi sa krunom aktuelnog šampiona sveta i boriće se da je odbrani. Biće jedan od najvećih izazova za pobediti.

Kafu se nada da će "Selesao" prekinuti dominaciju evropskih reprezentacija na Svetskim prvenstvima, koja traje od 2002. godine.

Ovo je odlična prilika da se prekine evropska dominacija. Savršeno je vreme da Brazil razbije kletvu i osvoji titulu. Argentina i Selesao su dva favorita. S jedne strane, brazilski igrači dolaze posle odličnih igara u sezoni, dok s druge strane i Argentina ima veoma dobar tim. Obe zemlje imaju veliki potencijal da osvoje Mundijal. Činjenica da Brazil nije osvojio titulu 20 godina utiče pomalo na navijače i kredibilitet reprezentacije, ali mislim da se ove godine Brazil vraća - podvukao je Kafu.

Podsetimo, SP počinje u nedelju, a Srbija i Brazil će odmeriti snage u 1. kolu grupne faze 24. novembra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading