VEZISTI PREKIPELO PRED ODLAZAK U KATAR! Žestoke kritike, nikoga nije štedeo!

Autor:

Sport

14.11.2022

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Pukao mu film!

VEZISTI PREKIPELO PRED ODLAZAK U KATAR! Žestoke kritike, nikoga nije štedeo!

Foto: Starsport

Bruno Fernandeš na meču protiv Srbije

Reprezentativac Portugalije Bruno Fernandeš nije najrećniji zbog ambijenta koji okružuje predstojeći Mundijal u Kataru.

FIFA je nedavno pozvala sve reprezentacije učesnice Svetskog prvenstva da se "fokusiraju samo na fudbal i da zanemare politiku.

Ipak, Fernandeš ima negativni ugao gledanja prema Mundijalu u Kataru:

- Znamo šta sve prati ovo Svetsko prvenstvo, u kakvom ambijentu se ono održava, šta je bilo u proteklih nekoliko nedelja, proteklih meseci, znamo o ljudima koji su poginuli na gradilištima. Nismo uopšte srećni zbog toga - rekao je Fernandeš za Skaj Sports.

Foto: Tanjug/AP

Bruno Fernandeš

- Ovo nije najbolji trenutak u kojem želimo da igramo Svetsko prvenstvo. Mislim da to važi za sve, za igrače i navijače, jednostavno nije najbolje vreme za Mundijal. Deca će biti u školama, ljudi na poslu i termini igranja utakmica nisu najbolji za ljude koji žele da ih gledaju - kaže Portugalac i nadovezuje se:

- Želimo fudbal koji je za sve. Svi moraju biti uključeni za Svetsko prvenstvo jer je Svetsko prvenstvo svet. Ono je za sve, nije bitno o kome je reč. Ovakve stvari kao što su ovde u Kataru više ne bi smele da se ponove. Mundijal je više od fudbala, to je žabava za igrače, za navijače, nešto uzbudljivo za gledanje, i moralo je da se uradi na bolji način - poručio je Fernandeš.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading