BIRAMO NAJBOLJU CICU NA SP U KATARU: Veliki DERBI runde za kraj osmine finala! (FOTO GALERIJA/ANKETA)

Autor:

Sport

12.11.2022

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takmičenje za najbolju cicu Svetskog prvenstva u Kataru, u organizaciji portala Republika.rs, stiglo je do druge faze.

BIRAMO NAJBOLJU CICU NA SP U KATARU: Veliki DERBI runde za kraj osmine finala! (FOTO GALERIJA/ANKETA)

Foto: Instagram/PrintScreen/taia_belloli

Natalija Rodrigez Beloli

Posle napetih duela u okviru grupne faze, u kojoj su predstavljene 32 najlepše devojke na ovom Mundijalu, trenutno su u toku mečevi osmine finala.

U konkurenciji se nalaze devojke čiji partneri imaju velike šanse da se nađu na prvenstvu sveta, koje za osam dana počinje u Kataru, a posle osam dana borbi, dobili smo 16 devojaka koje i dalje ostaju u konkurenciji.

Dalje slede borbe baš kao i na pravom Mundijalu. U toku osam dana Vas čeka osam duela u okviru osmine finala, posle toga su na redu četvrtfinale i polufinale, a dan pred početak Mundijala je zakazano i veliko finale.

U današnjem duelu, poslednjem meču osmine finala, nalaze se prvoplasirana iz grupe H i drugoplasirana iz grupe G. U pitanju su sledeće devojke:

Patrisija Morales (Injaki Vilijams) - Gana - prvoplasirana u grupi H

Natalija Rodrigez Beloli (Rafinja) - Brazil - drugoplasirana u grupi G

U narednoj fotogaleriji se nalaze po tri slike svake kandidatkinje, a na Vama je da u anketi ispod glasate za vašu favortikinju.

Pobednica ovog meča će se u četvrtfinalu sastati sa pobednicom duela u kom će se sastati prva iz grupe F i druga iz grupe E.

Anketa za sedmi meč osmine finala je zatvorena, a ova će biti otvorena naredna 24 časa, i u tom periodu možete glasati za svoju favortikinju. Zatim prelazimo na mečeve četvrtfinala, gde će učestvovati osam najboljih na ovom prvenstvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading