Selektor Brazila Tite kritikovan zbog spiska za Katar

Autor:

Sport

10.11.2022

17:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biće "veselo" u Kataru nakon odluke selektora!

Selektor Brazila Tite kritikovan zbog spiska za Katar

Foto: Tanjug/AP

Tite

Tite, selektor Fudbalske reprezentacije Brazila, našao se na udaru tamošnje javnosti zbog jednog poteza.

Tite je nedavno objavio spisak za Svetsko prvenstvo u Kataru, a na njemu nije bilo Roberta Firmina, Filipea Kutinja, ali ni nešto manje poznatog Gabrijela Barbose.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Tite, selektor Brazila

Nekadašnji reprezentativac Brazila Hose Fereira Neto izneo je niz kritika na račun odluke Titea:

- Ovo je sramota, šala! Mene je sramota, ali ne zbog priče o Daniju Alvešu. Koja je Martinelijeva priča? Postigao je 33 gola u karijeri. To što je pozvan je sramota, nepoštovanje fudbala. Ova odluka pokazuje da Tite ne zaslužuje poziciju na kojoj je. Pozivanje Martinelija i nepozivanje Gabigola je manjak poštovanja. To je najveća sramota svih spiskova", kazao je Neto.  Martineli je ove sezone postigao pet golova, a kada bi u domovini prošetao po tržnom centru, niko ne bi znao ko je. Ne pozvati Gabigola koji je postigao gol za titulu u Kopa Libertadoresu, koji je postigao 29 golova u sezoni... Šta je Martineli ikad napravio u evropskom fudbalu? Arsenal čak i ne igra u Ligi šampiona. Ovo je prava katastrofa - dodao je 56-godišnji Brazilac i osvrnuo se na Martinelijevog kolegu, Gabrijela Žezusa:

- Koliko je golova Gabrijel Žezus postigao u poslednjim utakmicama? Nijedan. Na Svetskom prvenstvu? Nijedan. U kvalifikacijama? Nijedan. Nije dao gol već osam utakmica!

Brazil će 24. novembra u Kataru ukrstiti koplja sa Srbijom od 20 časova, a u našoj grupi nalaze se još selekcije Kameruna i Švajcarske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading