Lepe vesti: Mitrović spreman za Brazil

Autor:

Sport

10.11.2022

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada je sve apsolutno jasno kada je reč o povredi srpskog golgetera!

Lepe vesti: Mitrović spreman za Brazil

Foto: Starsport

Aleksandar Mitrović

Kao grom iz vedra neba, Srbiju je pogodila vest da Aleksandar Mitrović, kao i Dušan Vlahović neće biti spremni za nastup protiv Brazila 24. novembra na premijeri na Mundijalu u Kataru. 

Naime, Vlahović kao i Mitrović pošteđeni su poslednjih nekoliko dana u klubovima jer su imali sitnije povrede koje su im pravile problem, pa nisu hteli da rizikuju da pogoršaju situaciju i eventualno ostanu bez učešća na Mundijalu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Aleksandar Mitrović

U toku dana stigla je povtrda da će Vlahović biti spreman, a isto je i sa Mitrgolom, koji prema pisanju "Telegrafa", u "punom gasu" dočekuje start Mundijala.

Mitrović je kako je ranije navedeno nije polimio kost u stopalo, već je u pitanju povreda koju vuče još od poslednje utakmice za reprezentaciju, kada je povredio skočni zglob. Zbog toga ga nije bilo na utakmici protiv Mančester Sitija poslednjeg vikenda, a propustiće sasvim izvesno i meč protiv Mančester junajteda koji je na programu u nedelju od 17.30.

Međutim, spreman će dočekati Mundijal u Kataru!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading