GLAVOBOLJA ZA PIKSIJA: Povredio se STARTER reprezentacije - nastup na Mundijalu NEIZVESTAN!

Autor:

Sport

09.11.2022

09:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Problemima za Srbiju i Piksija nikad kraja pred početak Mundijala.

GLAVOBOLJA ZA PIKSIJA: Povredio se STARTER reprezentacije - nastup na Mundijalu NEIZVESTAN!

Foto: Starsport

Dragan Stojković Piksi

Saša Lukić, startni vezista srpske reprezentacije i fudbaler Torina, doživeo je povredu lista leve noge i zbog toga će propustiti meč sa Sampdorijom u okviru italijanske Serije A.

Lukić se povredio na treningu i sigurno ga neće biti u sastavu za meč protiv ekipe Dejana Stankovića, a kako Svetsko prvenstvo počinje kroz dve nedelje sigurno, postoji izvesna bojazan i da li će se oporaviti na vreme za Katar.

Foto: Starsport

Lukić je bio strelac na utakmici protiv Švedske

Kako prenosi "Tutosport", Lukić će u toku dana otići na detaljnije preglede kako bi se utvrdilo stanje povrede za koju se ističe, makar za sada, da nije ozbiljnije prirode.

Lukić je samo poslednji u nizu onih igrača za koje se očekuje da se nađu na spisku Dragana Stojkovića Piksija, a koji se muči sa povredama. Sa istim se u većoj ili manjom merom muče i Dušan Vlahović, Aleksandar Mitrović, Erhan Mašović i Ivan Ilić koji je gotovo već "precrtan" jer nije bio na terenu od 27. septembra kada je branio boje nacionalnog tima.

Lukić je ove sezone jedan od najboljih fudbalera Torina, a do sada je na 13 utakmica u prvenstvu postigao dva pogotka. Sezonu proboja je imao prošle godine, kada je za ekipu Torina postigao pet pogodaka, uz četiri asistencije.

Svojim odličnim igrama je zaslužio i mesto u postavi kod Dragana Stojkovića Piksija, gde je postao nezamenljiv šraf na sredini terena.

Svetsko prvenstvo počinje 20. novembra, a Srbija će svoj prvi meč u Kataru odigrati četiri dana kasnije, kada nas očekuje meč sa reprezentacijom Brazila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading