PROBLEM: Povredio se glavni igrač reprezentacije, ugrožen nastup na Svetskom prvenstvu!

Autor:

Sport

09.11.2022

08:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nimalo dobra vest za sve navijače ove selekcije.

PROBLEM: Povredio se glavni igrač reprezentacije, ugrožen nastup na Svetskom prvenstvu!

Foto: Tanjug/AP

Sadio Mane i Dušan Tadić

Sadio Mane, najbolji igrač selekcije Senegala i jedna od najvećih svetskih fudbalskih zvezda, doživeo je povredu samo desetak dana pred start Mundijala u Kataru.

Reprezentativac ove afričke države je povredu doživeo na utakmici Bundeslige, koju je Bajern sa 6:1 rešio u svoju korist protiv Verdera iz Bremena, ali je trijumf ostao u senci povrede jednog od najboljih krilnih igrača sveta.

Foto: Tanjug/AP

Sadio Mane je postigao šest golova u Bundesligi

Mane se povredio već u prvom poluvremenu, odnosno u 20. minutu utakmice, kada se odjednom uhvatio za koleno, pa je morao da napusti igru i ostavi u šoku celu "Alijanc" arenu, ali i sve navijače Senegala, koji su svesni da bez najboljeg fudbalera nemaju šta da traže u Kataru.

Ipak, iz Bajerna i dalje nisu izašli sa prognozama, pa postoji šansa da se Mane nije ozbiljnije povredio i da će biti spreman za start najveće fudbalske smotre.

Ovaj senegalski fudbaler je ovog leta stigao u Minhen iz redova Liverpula, a pre "Redsa" je u karijeri igrao i za Sauthempton, Salzburg i francuski Mec. Za reprezentaciju Senegala je do sada odigrao 93 meča, a upisao je 34 pogotka.

Svetsko prvenstvo u Kataru počinje 20. novembra, kada turnir otvaraju domaća selekcija i reprezentacija Ekvadora. Senegal će debi imati samo dan kasnije, kada ih očekuje utakmica sa favorizovanim Holanđanima. Nakon toga će igrati sa Katarom, a poslednji meč u grupi će se sastati sa Ekvadorom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading