SRBIJA STREPI: Ovo nikako ne valja, situacija SVE GORA pred start SP!

Autor:

Sport

08.11.2022

16:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Situacija se, iako je delovala rešeno, vrlo iskomplikovala.

SRBIJA STREPI: Ovo nikako ne valja, situacija SVE GORA pred start SP!

Foto: Starsport

Dragan Stojković Piksi

Dušan Vlahović, fudbaler Juventusa i reprezentacije Srbije, i dalje se nalazi u problemima zbog povrede prepona, pa će propustiti još jednu utakmicu u dresu Juventusa.

Srpski napadač se povredio na utakmici Lige šampiona, kada je "Stara dama" poražena u Lisabonu od Benfike, rezultatom 4:3, a i dalje se nije oporavio, pa je sada i njegov nastup na Svetskom prvenstvu pod znakom pitanja.

Foto: Starsport

Nastup Vlahovića na SP je pod znakom pitanja

Naime, u poslednjim izveštajima sa treninga Juventusa, istaknuto je da se ekipa sprema za gostovanje na "Bentegodiju", a da za razliku od oporavljenih Leandra Paredesa i Mozesa Kena, Veston Mekeni i Dušan Vlahović nisu trenirali sa saigračima, već su radili po posebnim individualnim programima.

Više detalja biće poznato sutra kada se očekuje da Masimilijano Alegri na konferenciji za medije otkrije trenutnu zdravstveni status Srbina i Amerikanca, ali situacija svakako ne obećava, pošto Vlahovića i dalje nema u planovima za utakmicu Juventusa, iako je pre sedam dana delovalo da je povreda prošlost.

Svetsko prvenstvo počinje 20. novembra, tako da srpski napadač ima još manje od dve nedelje da zaleči povredu i da bude spreman za start prvenstva, pošto će Srbija već 24. novembra odigrati utakmicu sa selekcijom Brazila.

Ukoliko tražite mesto sa širokom ponudom sportskog klađenja, najvećim kvotama kao i velikim izborom bonusa i promocija, predlažemo vam da posetite AdmiralBet sajt. Već na samom početku, za sjajan start i zabavu, čeka vas prvi pravi Slot i Sport bonus dobrodošlice u iznosu od 1000 dinara bez depozita.

Osim naše i reprezentacije Brazila, u grupi G na predstojećem prvenstvu sveta će igrati i Švajcarska i Kamerun.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Milos

09.11.2022 17:55

Prekinite vise da baksuzirate i pravite losu sliku zarad tiraza.

Jebemvam Materić

09.11.2022 18:35

Vratiće se Mitar još jači!