KATASTROFA ZA PIKSIJA: Srbin i dalje povređen, nastup na Mundijalu sve dalje!

Autor:

Sport

05.11.2022

14:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo se Draganu Stojkoviću Piksiju nikako neće svideti.

KATASTROFA ZA PIKSIJA: Srbin i dalje povređen, nastup na Mundijalu sve dalje!

Foto: Starsport

Piksi i Vlahović

Erhan Mašović, jedan od kandidata za spisak za Mundijal, još se nije oporavio od povrede prepona i propustiće utakmicu Bohuma sa Borusijom u Dortmundu, koja je na programu ove subote od 15.30 časova u okviru 13. kola Bundeslige.

Mašović se nije našao na spisku igrača Bohuma koji su otputovali u Dortmund, na susret sa ekipom Borusije, a razlog je povreda, zbog koje nije trenirao prethodnih dana. Zbog iste povrede je propustio već i utakmicu sa Volfzburgom prošlog vikenda, koju je njegov tim izgubio sa 4:0.

Republika

Foto: Starsport

Erhan Mašović u dresu Srbije

Pored Mašovića, protiv Dortmunda neće igrati ni nekadašnji fudbaler Partizana Takuma Asano, kojeg muči povreda kolena, kao ni Pol Grave, Jacek Goralski i Dominik Hajnc.

Nije kompletna ni Borusija, osim bolesnog Sebastijana Alea nedostaju zbog povreda Mahum Daud, Džejmi Bajno Gitens, Toma Munije, Mateu Mori, Tom Rot i Marijus Volf. Bez njih će Dortmund probati da dođe do treće uzastopne prvenstvene pobede.

Ipak, dobra vest za Dragana Stojkovića Piksija je da ćemo danas na terenu videti Miloša Veljkovića, drugog srpskog štopera koji nastupa u Bundesligi, pošto bi on trebao da se danas nađe u sastavu svog Verdera iz Bremena. Veljkovića je mučila povreda neko vreme, ali čini se da je to sada prošlost.

Ukoliko tražite mesto sa širokom ponudom sportskog klađenja, najvećim kvotama kao i velikim izborom bonusa i promocija, predlažemo vam da posetite AdmiralBet sajt. Već na samom početku, za sjajan start i zabavu, čeka vas prvi pravi Slot i Sport bonus dobrodošlice u iznosu od 1000 dinara bez depozita.

Svetsko prvenstvo u Kataru počinje 20. novembra, utakmicom između domaćina i selekcije Ekvadora, dok četiri dana kasnije naše momke očekuje prvi meč, a rival će biti reprezentacija Brazila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading