SAVRŠENE VESTI ZA PIKSIJA: Ovo je čekala cela Srbija!

Autor:

Sport

03.11.2022

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolja vestu koju će Dragan Stojković Piksi danas čuti.

SAVRŠENE VESTI ZA PIKSIJA: Ovo je čekala cela Srbija!

Foto: Starsport

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi

Najbolji strelac JuventusaDušan Vlahović, propustio je utakmicu protiv Pari Sen Žermena u Ligi šampiona, a takođe nije igrao ni protiv Lećea u Seriji A.

Razlog je povreda primicača, koju je srpski napadač zadobio u meču protiv Benfike u okviru Lige šampiona, koju je "Stara dama" izgubila sa 4:3. Povreda je zabrinula navijače Juventusa, ali i navijače reprezentacije Srbije koji su strahovali da bi problem mogao da se oduži i prenese na Svetsko prvenstvo koje počinje za manje od tri nedelje.

Republika

Foto: Starsport

Vlahović i Mitrović u dresu Srbije

Pre nekoliko dana je trener ekipe iz Torina, Masimilijano Alegri, poručio da povreda nije ozbiljnije prirode i da bi Vlahović uskoro trebalo da se priključi timu, a nakon poraza od PSŽ-a na domaćem terenu pojavile su se nove informacije.

Italijanski mediji navode da će srpski centarfor biti u sastavu za veliki derbi protiv Intera.

Pored njega, očekuje se da se ekipi konačno priključi i Anhel di Marija i Glejson Bremer, a u ekipi će biti i Federiko Kjeza koji je protiv PSŽ-a odigrao prvih 17 minuta nakon malo manje od 10 meseci kada se povredio tokom utakmice protiv Rome.

To znači da će srpski golgeter, po svemu sudeći, biti spreman za start Mundijala i sve prepreke koje čekaju Piksijevu ekipu u Kataru.

Mundijal u Kataru počinje 20. novembra, utakmicom između domaćina i selekcije Ekvadora. Četiri dana kasnije, Srbija će odigrati svoju prvu utakmicu na prvenstvu, protiv reprezentacije Brazila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading