Najnovija vest pred okršaj Srbije i Brazila u Kataru!

Autor:

Sport

28.10.2022

16:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlučeno je!

Najnovija vest pred okršaj Srbije i Brazila u Kataru!

Foto: www.profimedia.rs

Špansko tužilaštvo povuklo je danas sve optužbe za korupciju i prevaru protiv brazilskog fudbalera Nejmara na suđenju u Barseloni, koje se vodi zbog navodnih malverzacija pri njegovom prelasku iz Santosa u Barselonu 2013. godine, preneo je NJujork Tajms.

Tužilaštvo je prvobitno tražilo dve godine zatvora i novčanu kaznu od 10 miliona evra za napadača Pari Sen Žermena.

Pored Nejmara optuženi su bili i njegovi roditelji, dva bivša predsednika Barselone Sandro Roselj i Žozep Marija Bartomeu, kao i bivši predsednik Santosa Odilio Rodriges Filjo. Protiv svih navedenih su povučene optužnice.

 

 


- Moj otac se uvek pitao za sve. Potpisaću šta god mi kaže- rekao je Nejmar pred sudom, a preneo "Njujork Tajms".

Postupak je 2015. godine pokrenula brazilska investiciona kompanija DIS, koja je bila nosilac 40 odsto prava na Nejmara, i koja je pokušala da dokaže da su se Barselona, Nejmar i Santos udružili u prikrivanju stvarnog iznosa transfera.

Ukupan transfer na kraju je iznosio 88 miliona evra, a Brazilac je 2017. godine prešao iz Barselone u PSŽ za 222 miliona evra, što je svetski rekord u visini transfera koji do danas nije nadmašen.

 

 

Fudbalska reprezentacija Srbije odigraće prvi meč na Mundijalu u Kataru upravo protiv Brazila 24. novembra od 20 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading