Loše vesti za Mitrovića i Vlahovića pred SP u Kataru!

Autor:

Sport

20.10.2022

18:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najnovije informacije o povredi.

Loše vesti za Mitrovića i Vlahovića pred SP u Kataru!

Foto: Starsport

Reprezentativci Srbije Mitrović i Vlahović

Veoma dobre vesti za Švajcarsku. Jan Zomer, golman Švajcaraca i Borusije iz Menhengladbaha, biće spreman za Svetsko prvenstvo u Kataru, poručio je Patrik Foleti, trener golmana reprezentacije.

Jan Zomer je doživeo jako tešku povredu na utakmici kupa Nemačke, a u prvi mah je delovalo da će Zomer vrlo verovatno propustiti Mundijal. On je tom prilikom iskrenuo skočni zglob, pa je utakmicu sa Darmštadom završio već u 13. minutu. Ipak, danas su Švajcarci dobili ohrabrujuću vest, a to je da će njihov prvi čuvar mreže biti spreman za sam početak prvenstva.

- Dobili smo sve informacije od Menhengladbaha, pričali smo sa Zomerom, a videli smo i snimak njegove noge od medicinskog tima. Potpuno smo sigurni da će Jan biti sto odsto spreman za početak Svetskog prvenstva -  izjavio je Foleti za "Bilk".

Foto: Tanjug/AP

Zomer u dresu Borusije

Zomer je do sada skupio 76 nastupa za svoju selekciju, a istakao se odličnim odbranama penala u duelu sa Francuskom, u meču osmine finala prethodnog Evropskog prvenstva.

Švajcarski golman je inače poznat kao odličan branilac penala, pa Srbiji neće biti lako da stigne do gola ni u slučaju da dobije priliku da izvede najstrožu kaznu.

Srbija i Švajcarska će svoj meč u okviru 3. kola grupe G odigrati 2. decembra. Našu selekciju pre toga očekuju dueli sa reprezentacijama Brazila i Kameruna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading