STIGLA UZNEMIRUJUĆA VEST IZ LONDONA: Ovo su NAJNOVIJE informacije o Mitrovićevoj povredi - ZAKOMPLIKOVALO se!

Autor:

Sport

10.10.2022

17:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija strepi zbog svoje glavne uzdanice pred Svetsko prvenstvo u Kataru.

STIGLA UZNEMIRUJUĆA VEST IZ LONDONA: Ovo su NAJNOVIJE informacije o Mitrovićevoj povredi - ZAKOMPLIKOVALO se!

Foto: Tanjug/AP

Aleksandar Mitrović u Norveškoj

Rekorder reprezentacije Srbije Aleksandar Mitrović doživeo je neugodnu povredu zgloba, a njegov oporavak ne teče po planu, otkrio je menadžer Fulama Marko Silva.

Naime, prvobitno je planirano da se robusni golgeter danas (ponedeljak) vrati treninzima, ali se stanje njegove povrede iskomplikovalo, a je pitanje kada se će se opet naći na na terenu.

Pratimo njegovo stanje iz dana u dan. Nadali smo se da će danas pre podne biti sa nama na treningu, ali nažalost, u poslednja dva dana nije se osećao dobro. Moramo da nastavimo da pratimo njegovo stanje, da procenimo kada bi mogao da počne da trenira ponovo sa ekipom - naveo je Silva, koji je uputio žestoke kritike na račun "Orlova".

 Kormilar londonskog kluba zamera selektoru Srbije Draganu Stojkoviću Piksiju na odluci da ga uvrsti u tim za odlučujući meč Lige nacija u Oslu, iako je već bio rovit usled udarca kojeg je zadobio od defanzivca Švedske Lindleofa.

- Imali smo sumnje oko toga da li bi trebalo da igra drugu utakmicu za Srbiju. Medicinski timovi su bili u kontaktu i rekli su nam da je u stanju da igra drugi meč. Ovo su teške situacije, ne samo za nas nego za sve klubove, kada želite da zaštite svoje igrače i ovako nešto se dogodi. Posle povrede u prvoj utakmici mislim da nije bila baš najbolja stvar za Aleksandra da igra i drugi meč i to svih 90 minuta - ljutito je poručio Marko Silva.

Podsetimo da je Mitrović propustio gradski derbi protiv Vest Hema, a sva je prilika da ga u timu Fulama neće biti ni naredne subote kada na stadion "Krejven Kotidž" stiže Bornmut.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading