(UŽIVO, SP) Selektor Irana: Zbog sankcija niko neće sa nama, a mi samo želimo da igramo fudbal

Autor:

Sport

15.06.2018

07:16 >> 15:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Završen je drugi dan na Svetskom prvenstvu u fudbalu, koji se igra u Rusiji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Keiroš na rukama fudbalera Irana

23:45 - U subotu će biti odigrani mečevi prvog kola u grupama C i D. Od 12 sati će igrati Francuska i Australija. Drugi meč grupe C od 18 časova igraju Peru i Danska. Argentina i Island od 15 sati otvoriće grupu D, a od 21 čas se sastaju Hrvatska i Nigerija.

23:37 - Kapiten fudbalske reprezentacije Portugala Kristijano Ronaldo ocenio je da je remi najpravedniji rezultat u utakmici sa Španijom. - Ova utakmica je plod višegodišnjeg rada. Ljudi su uvek verovali u mene i moj rad za moju zemlju. Vodili smo u dva navrata, pokušali smo da pobedimo. Remi je najpravedniji rezultat prema šansama, ali Španija je kontrolisala loptu- rekao je Ronaldo.

23:14 - Selektor reprezentacije Irana Karlos Keiroš rekao je da njegova ekipa "samo želi da igra fudbal" i da je dpobeda protiv Maroka draža zbog svih problema sa kojima se igrači suočavaju. - Došli smo na turnir bez pripremnih utakmica, pošto nekoliko ekipa nisu želele da igraju protiv nas. Nemamo trening kampove, imamo probleme. Pre utakmice sam rekao da sve teškoće treba da nam budu motiv - rekao je Keiroš i dodao: - Nemamo terene, kampove, ni prijateljske utakmice zbog sankcija. Moja dužnost je da kažem - pustite ove momke da igraju fudbal. 


22:51 - Evo kako su Portugalci u Lisabonu reagovali posle trećeg gola Ronalda

 

22:48 - Nando de Kolo je oduševljen duelom Španije i Portugalije

 


22:44 - Sutra nas očekuje duel između Argentine i Islanda, a pored majstorija Mesija i drugova radujemo se i sjajnim navijačima koji će u velikom broju doputovati sa Islanda. Ovo je delić onoga što možemo od njih da očekujemo...

 

 

22:35 - Trenutan pogled na tabelu grupe B nakon prvog kola deluje jako lepo za sve Irance. Ipak, najteži deo posla za njih tek sledi, pošto ih očekuju mečevi protiv Španaca i Portugalaca...

 

 

22:32 - Problemi u taboru naše reprezentacije pred duel protiv Kostarike, pošto je Andrija Živković doživeo povredu prsta na treningu...

22:20 - Naravno, Kristijano Ronaldo je proglašen za igrača meča Španija - Portugalija (3:3).

 



22:16 - Da li je ovo poslednji reprezentativni nastup Lionela Mesija za Argentinu? Više o tome možete OVDE pročitati....

 

22:12 - Đoković tipuje na "orlove"
 

 

 

22:00 - Duel između Španaca i Portugalaca bio je pravi spektakl, a het-trik Ronalda je doneo njegovom timu bod u sudaru sa "crvenom furijom" - 3:3.

 



21:35 - Ovako izgleda kad svog idola vidiš uživo. Klinci u Sočiju nisu mogli da sakriju oduševljenje što su pred početak meča između Portugalije i Španije stajali isped Kristijana Ronalda!

 

 

 

21:31 - Kapiten fudbalske reprezentacije Hrvatske Luka Modrić rekao je da je ekipa spremna da napravi veliki rezultat na SP, ali se i naljutio na novinare koji su mu postavljali pitanja o Zdravku Mamiću. - Imamo dobru generaciju, mnogi igrači igraju u velikim klubovima. Ne samo da igraju već su i nosioci igre. Imamo i mlade koji dolaze. Ova reprezentacija je spoj mladosti i iskustva. Sa pravom su velika očekivanja od nas. Mi sami od sebe najviše očekujemo i to više nego što možete da se kladite - rekao je Modrić. Hrvatska u subotu od 21 sat igra protiv Nigerije u Kalinjingradu, svoju prvu utakmicu na Svetskom prvenstvu u Rusiji. 

21:12 - Dijego Kosta novim golom donosi izjednačenje Špancima, sada je rezultat na utakmici protiv Portugalije 2:2.  Preokret u Sočiju, Španci vode 3:2 golom Naća

21:11 - Selektor fudbalske reprezentacije Maroka Erv Renar rekao je da je veoma razočaran današnjim porazom od Irana, autogolom u nadokandi vremena na Svetskom prvenstvu u Rusiji. - Veoma sam razočaran, čak i da je bilo nerešeno ne bih bio zadovoljan, u odnosu na prikazano i prilike koje smo imali. Moramo da se okrenemo narednoj utakmici. Igrači su razočarani, ali jedno možemo sebe da krivimo - rekao je Renar.

21:08 - Društvene mreže već ismevaju kiks Davida de Hee prilikom gola Ronalda...

 

 

 

 

20:59 - Fudbaleri Španije i Portugalije izlaze nazad na teren stadiona u Sočiju. Sjajno prvo poluvreme je iza nas, nadamo se barem podjednako dobrom u nastavku

20:50 - Selektor fudbalske reprezentacije Argentine Horhe Sampaoli rekao je da će u napadač Serhio Aguero biti u timu za utakmicu sa Islandom na Svetskom prvenstvu. U ekipi će između ostalih biti i Lionel Mesi, Anhel Di Marija, Havijer Maskerano i golman Vili Kabaljero.


20:44 - Mesut Ozil je bio centralna ličnost u Moskvi danas...

 

 

20:31 - Slavlje u Iranu posle pobede fudbalske reprezentacije ove zemlje.

 

 

20:20 - Nije lako bilo Mohamedu Salahu posle utakmice protiv Urugvaja. Njegov Egipat je poražen golom u 89. minutu, a on je to sve posmatrao sa klupe. Da stvar bude gora, sjajnom napadaču je danas 26. rođendan

20:16 - Sve pršti na treninzima Belgijanaca pred start SP. De Brujne umalo polomio nogu svom saigraču Januzaju...

20:13 - Ni krive ni dužne nas ruska televizija pomešala sa Saudijskom Arabijom... OVDE pročitajte o čemu se zapravo radi

20:05 - Portugalija vodi golom Ronalda.

RepublikaFoto: Tanjug/AP



20:02 - Jedan od najvažnijih igrača iz sastava Švajcarske, Granit Džaka, rešio je važno pitanje, pošto je produžio ugovor sa Arsenalom do 2023. godine. Džaka je pred početak prvenstva imao manju povreda kolena, ali spremno čeka prvi duel sa Brazilcima!

20:00 - Počela je utakmica Španija - Portugalija. Ovaj meč možete uživo pratiti OVDE

19:45 - Pogledajte još jednom statistiku sa meča Iran - Maroko



19:33 - Fudbaleri Srbije stigli u Samaru

 

19:24 - Španci i Portugalci stigli na meč:




19:10 - Poznati su sastavi za prvi veliki derbi ovog Mundijala između Španije i Portugalije:

 

Portugal: Patrisio - Sedrik Soareš, Pepe, Fonte, Gereiro - Karvaljo, Mutinjo, Barnardo Silva, Bruno Fernandeš - Ronaldo, Guedeš.

Španija: De Hea - Načo, Pike, Ramos, Alba - Buskets, Koke - Iniesta, Isko, D. Silva - Košta.

 

18:54 - Kraj utakmice! Iran je slavio sa 1:0!

 

 

RepublikaFoto: Tanjug/AP

18:52 - Gol u Sankt Peterburgu. Iran stiže do pogotka u 95. minutu i to autogolom Buhaduza!

18:40 - Fudbaler Maroka ostao bez svesti! Amrabat je posle kontakta sa rivalom udario licem u zemlju i ostao bez svesti. Brzo je intervenisala lekarska ekipa, a Amrabat se povratio. On je potom zamenjen.

18:38 - Selektor Urugvaja Oskar Tabares rekao je da je ponosan na svoje fudbalere posle pobede nad Egiptom. - Ponekad lopta jednostavno neće da uđe u gol. Veoma sam ponosan na svoj tim, posebno zbog stava i načina na koji su igrali tokom utakmice - rekao je Tabares.

18:31 - Himenez je doneo pobedu Urugvajcima protiv Egipta, ali je on pre svega sjajan štoper. Štoperčina, da se tako izrazimo... Pogledajte i sami zbog čega ovo govorimo:

 

 

18:20 - Bez uzbuđenja u nastavku susreta Iran - Maroko, rezultat je i dalje 0:0

18:02 - Počelo je drugo poluvreme na meču Iran - Maroko

17:51 - Senegal pobeđuje Poljsku, bar tako tvrdi jedna navijačica.

 

17:51 - OVDE pogledajte u kakvom su se izdanju pojavili navijači Egipta na utakmici protiv Urugvaja.

17:46 - Maroko - Iran 0:0 (poluvreme)

 



17:43 - Kakva šansa za Iran u finišu prvog poluvremena. Iranci su imali kontru, ali je na kraju dobro intervenisao golman Maroka.

17:40 - Drugi meč šampionata između Urugvaja i Egipta nije pobudio veliku pažnju navijača. Tačnije, karte su bile podeljene sponzorima od strane FIFA, a njima ovaj susret nije bio preterano interesantan, pa su tribine stadiona u Jekaterinburgu bile prošarane praznim mestima. 

 

RepublikaFoto: Tanjug/AP

17:30 - Maradona je oštro kritikovao izbor FIFA da Mundijal 2026. godine organizuju SAD, Meksiko i Kanada. OVO su glavne stvari koje su zasmetale legendarnom "El Pibeu".

17:20 - Na meču Maroko - Iran i dalje nema golova. Marokanci napadaju od početka meča i stvaraju šamnse

17:09 - Fudbaler Kostarike Ronald Matarita neće igrati na SP zbog povrede zadnje lože. Matarita se povredio na treningu u Sankt Peterburgu, a nakon snimka magnetnom rezonancom potvrđeno je da će morati najmanje dve nedelje da odsustvuje sa terena. Fudbalera Njujork sitija će u timu Kostarike na Mundijalu zameniti Kener Gutjeres.

17:00 - Počeo je meč Maroko - Iran
 

 

RepublikaFoto: Tanjug/AP

 

16:50 - Poznati su sastavi Maroka i Irana

 

16:46 - Ruski reprezentativac Alan Džagojev povredio je potkolenicu na utakmici protiv Saudijske Arabije na početku Svetskog prvenstva u fudbalu. Narednih dana biće poznato koliko će mu biti potrebno vremena da se oporavi - saopštio je Fudbalski savez Rusije pošto je Džagojev bio na magnetnoj rezonanci.


16:40 - Šokantna vest stiže nam iz Španije, gde je sud u Madridu osudio Kristijana Ronalda! Pročitajte OVDE o čemu se tačno radi.


16:21 - Predsednik Fudbalskog saveza Palestine Džibril Radžub suočava se sa kaznom Svetske fudbalske federacije (Fifa) zbog podstrekivanja navijača da spale fotografije Lionela Mesija ako Argentina odigra prijateljsku utakmicu protiv Izraela u Jerusalimu. Fifa je saopštila da je pokrenula disciplinski postupak protiv Radžube.


16:00 - Urugvaj je slavio sa 1:0! Više informacija o meču Urugvaj - Egipat možete pročitati OVDE

 

15:58 -  Himenez pogađa mrežu Egipta, za 1:0

 

15:00 - Fudbaleri Srbije krenuli ka Samari

 

14:46 - Bez golova posle prvog poluvremena

14.00 - Počela je utakmica Urugvaj - Egipat

 

13.30 - Svlačionica Urugvajaca

 

 

13.15 - Dolazak Egipćana pre meča

 

12.55 -  Od 14 časova pratimo prvi meč na današnjem programu Mundijala, Egipat - Urugvaj a već su poznati sastavi dve selekcije

 

 

11.50 - Marokanci su se od Svetskog prvenstva oprostili 1998. godine pobedom nad Škotskom 3:0, i od tada se nisu našli na najvećoj fudbalskoj smotri. Danas, posle 20 godina "posta" igraju meč protiv Irana

 

 

11.20 - Stadioni su spremni za današnje utakmice

 

 

11.00 - Mnogi su mišljenja da Lionelu Mesiju fali samo uspeh sa reprezentacijom da bi bio najbolji igrač sveta svih vrmena. Zanimljiva animirana karikatura se pojavila tim povodom, gde su ilustratori našli krivca koji koči Mesija da dođe do "boginje"

 

 

10.40 - Španski golman David de Hea pričao je o prvom protivniku svoje reprezentacije, i naravno najvećoj pretnji Kristijanu Ronaldu za kog je rekao da je nepredvidiv i da može sve da uradi

 

10.10 - Na svečanoj ceremoniji otvaranja Munidijala našao se i naš Dejan Stanković koji se na Instagramu pohvalio fotografijama sa bivšim saigračima i protivnicima na terenu, ali van njega velikim prijateljima. Naslov ovakve vesti bi mogao da bude "Ko su ovi pored Dekija?"

 

 

Stiglo pojačanje???

A post shared by Dejan Stankovic (@deki5) on Jun 14, 2018 at 11:38am PDT

 

 

 

Numero uno..???

A post shared by Dejan Stankovic (@deki5) on Jun 14, 2018 at 5:13am PDT

 

9.50 - Uprkos tome što su pred sam start Mundijala ostali bez selektora, Španci su na čelu sa Kasiljasom i Ćavijem poslali snažnu poruku svom nacionalnom timu, u kom žele "novo stvaranje istorije"

 

 

Cread historia de nuevo. #HereToCreate #createdwithadidas @sefutbol

A post shared by Iker Casillas (@ikercasillas) on Jun 15, 2018 at 12:15am PDT

 

9.25 - FIFA je na zvaničnom tviter nalogu napravila prikladan video kao najavu drugog dana

 

 

9.15 - Baš na dan kada njegova reprezentacija startuje na Mundijalu, najveća zvezda egipatskog fudbala Mohamed Salah puni 26 godina, i sigurno bi mu najveći poklon, našao se na terenu ili ne, bio pobeda protiv Urugvaja

 

 

#HappyBirthday, ?? @mosalah ! ??? #WorldCup #Pharaoh #Russia #Salah #MoSalah #HBD #10

A post shared by FIFA World Cup (@fifaworldcup) on Jun 14, 2018 at 10:17pm PDT

 

9.00 - Od 14 časova današnji program otvaraju Egipat i Urugvaj. Od 17 časova Maroko dočekuje Iran, dok se derbi dana očekuje od 20 sati kada će koplja ukrstiti Španija i Portugalija.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading