Tajnoviti Mesi: DA LI JE OVO MOJ POSLEDNJI MUNDIJAL? VIDEĆEMO...

Autor:

Sport

15.06.2018

20:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Argentinska prva zvezda Lionel Mesi pričao je o svojoj reprezentativnoj karijeri, kao i koliko će još nositi dres sa državnim grbom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mesi: Borićemo se iz sve snage u Rusiji

"Gaučose" prvi susret na prvenstvu očekuje u subotu protiv Islanđana na stadionu Spartaka u Moskvi.

- U poslednje četiri godine desile su se velike promene u našem sastavu. Bilo je veoma teško kvalifikovati se na Svetsko prvenstvo u Rusiji. Izborili smo svoje mesto na Mundijalu tek u poslednjem meču kvalifikacija. Ipak, siguran sam da smo u Moskvu stigli sa velikim entuzijazmom i motivacijom. Radujemo se Mundijalu i spremni smo. Imamo sjajne igrače, boričemo se iz sve snage - rekao je Mesi.

Mundijal u Rusiji je ukupno četvrti za Mesija, a nikada do sada nije uspeo da sa Argentinom podigne trofej namenjen najboljoj svetskoj ekipi. Pre četiri godine mu je malo falilo, ali je Nemačka slavila sa 1:0 u velikom finalu.

- Mnogo ljudi mi postavlja pitanje da li je ovo moje poslednje Svetsko prvenstvo. Ne znam odgovor. Ne razmišljam sada o tome. Naravno, to će zavisti od toga kako igrao i kako ćemo završiti ovaj turnir - rekao je 30-godišnji Mesi za argentinski list "La Nacion".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading