ENGLEZI IMALI VAŽNU POSETU UOČI MEČA SA SRBIJOM: Evo ko je ''lavovima'' poželeo sreću pred odlazak u Nemačku!

Autor:

Sport

10.06.2024

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Važna poseta za Engleze.

ENGLEZI IMALI VAŽNU POSETU UOČI MEČA SA SRBIJOM: Evo ko je ''lavovima'' poželeo sreću pred odlazak u Nemačku!

Foto: www.profimedia.rs

Princ Vilijam, koji je i predsednik Fudbalske asocijacije, nedavno je posetio englesku fudbalsku reprezentaciju u Sent Džordž Parku u Bartonu na Trentu, prenosi BBC. Princ je tom prilikom održao kratak govor i šalio se sa fudbalerima, a posebno je vreme izdvojio u razgovoru sa golgeterom Olijem Votkinsom i kapitenom Harijem Kejnom. Nije tajna da je princ navijač Aston Vile, pa je to bio poseban razlog za susret sa fudbalerima.

Učenici iz Midlenda su takođe bili prisutni kako bi obeležili ispraćaj engleske reprezentacije pred odlazak na EVRO 2024. Planirano je da selektor Geret Sautgejt i njegovi izabranici kasnije otputuju u Nemačku pre prve utakmice u grupi protiv Srbije u nedelju, 16. juna u Gelzenkirhenu. Pored Srbije, u istoj grupi C nalaze se još Slovenija i Danska.

 

 

Engleska reprezentacija je na prethodnom Evropskom prvenstvu, kada je bila domaćin, stigla do finala gde je poražena od Italije posle slabijeg izvođenja jedanaesteraca. Očekivanja su visoka za ovu mladu i talentovanu ekipu, a kapiten Hari Kejn izjavio je da neće biti lako kako ljudi misle, nagoveštavajući tešku borbu za uspeh na turniru.

Evropsko prvenstvo počinje 14. juna utakmicom između domaćina Nemačke i Škotske u Minhenu, dok je finale zakazano za 14. jul u Berlinu. . 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading