BOSANAC NEĆE DA RADI SA SRBINOM! Sin fudbalske legende ODBIO da radi sa Stankovićem!

Autor:

Sport

29.05.2024

18:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neočekivana odluka sve iznenadila.

BOSANAC NEĆE DA RADI SA SRBINOM! Sin fudbalske legende ODBIO da radi sa Stankovićem!

Foto: Tanjug/AP

Trener Sampdorije Dejan Stanković

Vladimir Slišković, donedavni trener moskovskog Spartaka, doneo je odluku da ne prihvati ulogu pomoćnika u stručnom štabu novog šefa stručnog štaba Dejana Stankovića.

Slišković je preuzeo ulogu glavnog trenera Spartaka nakon što je Giljermu Abaskalu uručen otkaz, a tokom svog kratkog mandata nije doživeo poraz u sedam preostalih mečeva sezone, osim jednog u Kupu, od tima koji je naknadno ispao iz lige, Baltike.

Iako se činilo da će Slišković ostati deo stručnog štaba pod novim vođstvom, on je odlučio da krene samostalnim putem, izražavajući želju da bude glavni. Ruski mediji su izvestili da je Slišković nedavno zatražio povećanje plate kako bi bila poravnata sa ugovorom bivšeg trenera Crvene zvezde, Sampdorije  i mađarskog Ferencvaroša, ali uprava mu nije ispunila taj zahtev. Ovo je bio jedan od faktora koji je uticalo na Sliškovićevu odluku da napusti klub.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Vladimir Slišković

Rastanak sina legendarnog Blaža Sliškovića i moskovskog Spartaka protekao je u najboljem redu, uz srdačne želje za uspehom u narednim izazovima. Vladimir nije želeo da ostane u senci, već teži da ostvari samostalne uspehe u svojoj trenerskoj karijeri.

Podsetimo, posle blistave igračke karijere, Dejan Stanković je trenerski posao započeo kao pomoćnik u Udinezeu, dok je samostalno vodio Zvezdu, Sampdoriju iz Đenove i mađarskog šampiona Ferencvaroš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Laki

30.05.2024 17:15

Sta reci kada ljudi misle, da se svet okrece oko njih .