ŠOK! Zvezda ostala BEZ TITULE! Partizan tek ČETVRTI! (VIDEO)

Autor:

Sport

29.05.2024

18:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iznenađenje u poslednjem kolu Omladinske lige Srbije.

ŠOK! Zvezda ostala BEZ TITULE! Partizan tek ČETVRTI! (VIDEO)

Foto: IMT

Fudbaleri IMT-a su ostvarili značajan uspeh osvojivši titulu prvaka Srbije u Omladinskoj ligi, što im je donelo privilegiju da naredne godine igraju u Ligi šampiona u svojoj uzrasnoj kategoriji.

Klub sa Novog Beograda je u poslednjem kolu trijumfovao nad ekipom Mladosti iz Lučana rezultatom 3:0, čime su završili sezonu sa bodom prednosti ispred Crvene zvezde, osvojivši prvo mesto. "Traktoristi" su tokom sezone ostvarili impresivnih 70 bodova iz 30 utakmica, ostvarivši 21 pobedu, sedam remija i samo dva poraza.

U triler završnici sezone, IMT je uspeo da se izdvoji kao pobednik, ostavivši iza sebe jaku konkurenciju. U meču odluke protiv Mladosti, golove za IMT su postigli Mustafa u 7. minutu, dok je Nikola Krstić bio strelac u 37. i 61. minutu, čime su obezbedili ubedljivu pobedu. Ovi golovi su dodatno istakli kvalitet i efikasnost IMT-ove ekipe, što je doprinelo osvajanju titule.

Dominacija IMT-a tokom sezone i sposobnost da se izdvoji kao najbolja ekipa u Omladinskoj ligi Srbije su impresivni, s obzirom na jaku konkurenciju koju su imali. Crvena zvezda se nalazila tik iza njih na drugom mestu sa 69 bodova, dok su Čukarički i Partizan zauzeli treće, odnosno četvrto mesto sa 63, odnosno 62 boda.

Ova sezona je pokazala izuzetnu kvalitet i borbu u omladinskom fudbalu, a IMT je uspeo da izađe kao pobednik u ovom zahtevnom takmičenju.

Senzacionalan uspeh ovog superligaša u Omladinskoj ligi Srbije je značajan doprinos razvoju fudbala u zemlji, a njihov plasman u Ligu šampiona naredne godine obećava uzbudljive mečeve i nove izazove za novobeogradsku ekipu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading