SPALETI ŠOKIRAO SPISKOM IGRAČA ZA EVROPSKO PRVENSTVO: Selektor Italije pozvao fudbalera koji nije igrao skoro celu sezonu!

Autor:

Sport

23.05.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fađoli se našao među putnicima.

SPALETI ŠOKIRAO SPISKOM IGRAČA ZA EVROPSKO PRVENSTVO: Selektor Italije pozvao fudbalera koji nije igrao skoro celu sezonu!

Foto: www.profimedia.rs

Danas je selektor fudbalske reprezentacije Italije, Lučano Spaleti, objavio širi spisak igrača koji će predstavljati Italiju na predstojećem Evropskom prvenstvu. Ovo takmičenje će se održati u Nemačkoj u periodu od 14. juna do 14. jula, a Italija će se takmičiti u grupi B protiv reprezentacija Španije, Hrvatske i Albanije.

Spisak igrača obuhvata kako iskusne, tako i mlade talente koji će imati priliku da pokažu svoje veštine i doprinesu uspehu tima na Evropskom prvenstvu. Spaleti je odabrao pažljivo kako bi sastavio balansiran tim koji će moći da se nosi sa jakim protivnicima u grupnoj fazi takmičenja.

Međutim, bivši trener Napolija je iznenadio jednim imenom, a to je Nikolo Fađoli, fudbaler Juventusa. Naime, mladi Italijan je bio suspendovan zbog klađenja i nije igrao skoro čitavu sezonu. Fađoli je nastupio na poslednjem meču Bjankoera protiv Bolonje kada je u 71. minutu zamenio Rabijoa. Ovo je definitivno veliko iznenađenje i interesantno je videti kako će igrač Stare Dame odigrati turnir u Nemačkoj gde Azuri brane titulu.

Foto: www.profimedia.rs

 

Na spisku se nalaze:

Golmani: Đanluiđi Donaruma, Aleks Meret, Ivan Provedel, Giljermo Vikario.

Odbrana: Frančesko Aćerbi, Alesandro Baston, Raul Belanova, Alesandro Bonđorno, Rikardo Kalafiori, Andrea Kambijaso, Mateo Darmijan, Đovani di Lorenco, Federiko Dimarko, Đanluka Manćini, Đorđo Skalvini.

Srednji red: Nikolo Barela, Brajan Kristante, Nikolo Fađoli, Majkl Folorunšo, Davide Fratezi, Žoržinjo, Lorenco Pelegrini, Samjuele Riči.

Napad: Federiko Kijeza, Stefan El Šaravi, Rikardo Orsolini, Đakomo Raspadori, Mateo Retegi, Đanluka Skamaka i Matija Zakanji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading