DA LI JE MOGUĆE? Fudbaler tokom utakmice pogođen nožem u glavu! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

23.04.2024

15:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatan snimak nam stiže iz Kolumbije.

DA LI JE MOGUĆE? Fudbaler tokom utakmice pogođen nožem u glavu! (VIDEO)

Foto: Twitter/Printscreen

U nedelju 21. aprila odigran je veliki derbi Kolumbije između Atletiko Nasionala i Intependijentea koji se pretvorio u jezivu scenu kada je fudbaler Pablo Čepelini u samom finišu meča bio meta napada huligana.

Dok se spremao da izvede korner, Čepelini je bio pogođen nožem u glavu, što je izazvalo šok i uznemirenost među igračima, navijačima i svim prisutnima na stadionu, a nesrećni fudbaler je bolnom grimasom na licu završio na travi.

Nakon ovog šokantnog incidenta, Ministarstvo unutrašnjih poslova Kolumbije izdalo je saopštenje u kojem se osuđuje nasilničko ponašanje i najavljuje pokretanje postupka radi utvrđivanja odgovornosti za ovaj napad. Očekuje se da će nadležne institucije preduzeti sve mere kako bi se identifikovali počinioci i adekvatno sankcionisali.

Pablo Čepelini je odmah pao na teren sa bolnom grimasom na licu, ali je neverovatnom hrabrošću uspeo da se pridigne i nastavi sa igrom, doprinoseći tako konačnom rezultatu ovo susreta od 2:2. Njegova izdržljivost i odlučnost u ovako teškom trenutku zaslužuju veliko poštovanje i divljenje.

 

 

Ovaj incident je još jedan podsetnik na ozbiljnost problema nasilja u fudbalu i potrebu za odlučnim merama kako bi se zaštitila bezbednost igrača, zvaničnika i navijača na sportskim događajima. Nadamo se da će nadležne institucije preduzeti sve neophodne korake kako bi se ovakvi događaji sprečili u budućnosti.

Fudbalski navijači u Kolumbiji neretko umeju da prevaziđu sve granice dobrog ukusa, a neretko su napadi na fudbalere imali tragičan kraj, a i dalje je u sećanju septembar prethodne godine kada je prvi čovek drugoligaša Tigres iz Bogote Edgar Paes ubijen dok je sedeo u kolima na semaforu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading