DA LI JE OVO ODBRANA GODINE: Brutalni Onana imao fenomenalnu intervenciju! (VIDEO)

Autor:

Sport

21.04.2024

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kamerunac u sjajnoj formi.

DA LI JE OVO ODBRANA GODINE: Brutalni Onana imao fenomenalnu intervenciju! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaleri Mančester junajteda su prošli u finale FA Kupa nakon što su savladali Koventri u polufinale najstarijeg takmičenja na svetu. Nakon regularnog dela bilo je 3:3 i pored vođsta od 3:0 crvenih-đavola. Izabranici Erika Ten Haga su prošli dalje nakon boljeg izvođenja penala (4:2).

Definitivno heroj Junajteda bio je golman Andre Onana čija je intervencija obeležila susret. Naime, igrao se 84. minut kada je Konvetri izveo aut, a lopta nakon velike gužve došla do Viktora Tropa koji je opalio sa ivice kaznenog prostora i kada svi već videli loptu u golu, sjajni Kamerunac se ispružio koliko je mogao i zaustavio udarac.

Mančester junajted će se, nakon dramatične pobede protiv Koventrija, sada suočiti sa Mančester sitijem u finalu FA kupa. Ovo će biti prilika za odlučujući okršaj dva velika engleska kluba.

Sve u svemu, utakmica između Mančester junajteda i Koventrija ostavila je fudbalske fanove u neizvesnosti do samog kraja, a Koventri je pokazao izuzetnu borbenost i hrabrost uprkos porazu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO


Komentari (0)

Loading