OD VELIKOG PROMAŠAJA DO HEROJA U DERBIJU: Šerif Endiaje došao do fantastičnog rekorda!

Autor:

Sport

21.04.2024

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Počeo da pruža odlične partije.

OD VELIKOG PROMAŠAJA DO HEROJA U DERBIJU: Šerif Endiaje došao do fantastičnog rekorda!

Foto: Starsport

Napadač Crvene zvezde, Šerif Endiaje, postao je prvi igrač ovog kluba koji je uspeo da postigne tri pogotka na isto toliko prvenstvenih duela sa večitim rivalom, Partizanom, u jednoj sezoni. Na 173. večitom derbiju, Endiaje je bio strelac u pobedi crveno-belih nad Partizanom rezultatom 3:2.

Zanimljivo je da je svaki od njegovih golova postignut u drugom poluvremenu, a na poslednjem derbiju je uspeo da savlada Miloša Krunića i tako upiše osmi prvenstveni pogodak. Senegalac je prvo postigao gol na derbiju u Humskoj u porazu Crvene zvezde od 2:1, a potom je bio strelac i na Marakani u meču koji je završen bez pobednika - 2:2.

Endijae će imati priliku da nastavi seriju golova protiv večitog rivala u sredu, kada Crvena zvezda igra polufinale Kupa Srbije protiv Partizana na stadionu "Rajko Mitić". S obzirom na njegove dosadašnje uspehe protiv crno-belih, navijači sa nestrpljenjem očekuju da li će Šerif Endijae uspeti da nastavi svoj niz golova i na narednom susretu.

Ono što je takođe interesatno je da je Senegalac prodisao pod patronatom Vladana Milojevića i počeo da igra na odličnom nivotu. Pobedom u večitom derbiju Crvena zvezda je praktično obezbedila sedmu titulu u nizu i prednost od 10 bodova u odnosu na Partizan i samo bi čudo bilo potrebno da crveno-beli ne podignu šampionski pehar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading