ŠOKANTNO! Policija ubila pedofila koji je očekivao da ima seks sa devojčicama od 7 i 11 godina!

Autor:

Svet

21.04.2024

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokantni događaj u hotelu: Policija ubila osumnjičenog pedofila

ŠOKANTNO! Policija ubila pedofila koji je očekivao da ima seks sa devojčicama od 7 i 11 godina!

Foto: Credit: SPD/Printscreen


U trenutku kada je 67-godišnji osumnjičeni pedofil otvorio vrata hotela očekujući da ga dočekaju devojčice od sedam i 11 godina, umesto toga dočekalo ga je troje policajaca u okviru tajne operacije. Incident se dogodio u hotelu DoubleTree Suites u Sijetlu , gde su tajni agenti privukli osumnjičenog. Snimak sa telesne kamere pokazuje trenutak kada je osumnjičeni pedofil stigao u hotel noseći jaknu u 15:13h 17. aprila.

Foto: Credit: SPD/Printscreen

Policija je odmah reagovala

 

Nakon što su policajci otvorili vrata, osumnjičeni je odmah izvukao pištolj, usledila je borba u kojoj je pištolj opalio jednom, lakše povredivši nogu jednog od policajaca. Drugi policajac se pridružio borbi i pucao osumnjičenom pedofilu koji je kasnije proglašen mrtvim na licu mesta.


Opasnost od zločina prema deci

Šef Seattle Police Departmenta, Adrian Diaz, istakao je da su zločini na internetu prema deci porasli za 67% u poslednjoj godini. Bivši specijalni agent FBI-a, Nicole Parker, istakla je da pojedinci koji čine zločine prema deci predstavljaju ozbiljnu opasnost za društvo. Ona je pohvalila brze reflekse i neutralizaciju pretnje od strane policajaca, ističući da je ovo bilo zakonito korišćenje smrtonosne sile.

Foto: Credit: SPD/Printscreen

Policija je odmah reagovala

 


Uhapšen britanski pedofil u Kolumbiji

Ovaj incident dolazi dan nakon što je u Kolumbiji uhapšen osumnjičeni britanski pedofil. Lokalno stanovništvo je obavestilo policiju nakon što su primetili sumnjivo ponašanje oko tinejdžerke koju je optužen za seksualno zlostavljanje. Snimci sa sigurnosnih kamera televizijske stanice Citytv prikazali su osumnjičenog i devojčicu kako šetaju držeći se za ruke. Devojčica je nosila školsku uniformu i ruksak na leđima.

(The Sun)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Mica

21.04.2024 21:55

Bravo za policinu, kod nas da se todesilo pola drzave bi osudjivalo policiju, narod je cudan