VANJA MILINKOVIĆ-SAVIĆ NASTAVLJA SA SJAJNIM PARTIJAMA: Golman Torina u neverovatnoj seriji!

Autor:

Sport

21.04.2024

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski golman čuva Bikove.

VANJA MILINKOVIĆ-SAVIĆ NASTAVLJA SA SJAJNIM PARTIJAMA: Golman Torina u neverovatnoj seriji!

Foto: www.profimedia.rs

Golman Torina, Vanja Milinković-Savić, nastavlja svoju impresivnu seriju na domaćem terenu, zadržavši mrežu netaknutom u utakmici protiv Frozinonea. Reprezentativac Srbije nije primio gol četiri uzastopne utakmice na domaćem terenu, što ukupno iznosi impresivnih 400 minuta bez primljenog gola.

Iako je imao posla tokom susreta sa Frozinoneom, uspeo je da zadrži svoju mrežu netaknutom, pruživši tri odbrane i zaslužujući titulu jednog od najzaslužnijih za osvajanje novog boda za Torino. Iako je osvojen bod u susretu sa Frozinoneom, Torino i dalje zadržava minimalne nade da bi mogao da se plasira za evropska takmičenja naredne sezone.

Milinković-Savić, svojim izvanrednim performansama, postaje ključni čuvar mreže za Torino. Njegova sposobnost da zadrži mrežu netaknutom donosi veliku sigurnost ekipi i predstavlja važan faktor u borbi za poziciju na tabeli. 

Iako je susret završen bez golova, Vanja Milinković-Savić je još jednom pokazao svoju izuzetnu veštinu i doprineo ostvarenju pozitivnog rezultata za Torino. S obzirom na njegovu trenutnu formu, jasno je da će ova serija bez primljenog gola dodatno ojačati samopouzdanje kako golmana tako i cele ekipe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading