SKANDAL PRED DERBI: Brutalna tuča navijača u Beogradu, čula se i pucnjava!

Autor:

Sport

20.04.2024

13:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atmosfera postaje sve vrelija!

SKANDAL PRED DERBI: Brutalna tuča navijača u Beogradu, čula se i pucnjava!

Foto: instagram.com/moj_beo_grad/printscreen

Pred početak 173. večitog derbija između Crvene zvezde i Partizana došlo je do sukoba navijača kod Vukovog spomenika. Prema informacijama, pristalice oba kluba su bile uključene u ovaj incident, a na snimku koji je objavio instagram profil "Moj Beograd" može se videti kako lete kamenice. Policija je brzo reagovala i uhapsila veliki broj huligana koji su učestvovali u ovoj tuči.

Nakon što je došlo do tuče navijača, policija je ekspresno intervenisala i uhapsila veliki broj učesnika ovog nemilog događaja. Ovakva brza reakcija policije pokazuje odlučnost u suzbijanju nasilja među navijačima i održavanju reda i mira tokom sportskih događaja.

Ovaj incident samo potvrđuje stav nadležnih organa da nulta tolerancija na nasilje mora biti primenjena prilikom sportskih događaja. Bezbednost svih građana, pa i navijača, mora biti na prvom mestu, te je neophodno odlučno delovati protiv svakog oblika nasilja i narušavanja javnog reda.

Podsetimo, utakmica se igra danas od 18 časova na stadionu Rajko Mitić, a ovaj događaj će sigurno pojačati mere bezbednosti na tribinama. Ove tenzije samo podregavju negativnu atmosferu pred ovaj susret, pa ćemo tribinama sigurno videti spektakl sa obe strane.

 

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading