MOBILNI PRETPLATNIK TRENUTNO NIJE DOSTUPAN: Da li će to čuti Nađ ako pozove Duljaja i to ZBOG OMETAČA?!

Autor:

Sport

20.04.2024

11:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svoj sud dao i trener Zvezde Vladan Milojević, a evo kako to rešavaju u Nemačkoj.

MOBILNI PRETPLATNIK TRENUTNO NIJE DOSTUPAN: Da li će to čuti Nađ ako pozove Duljaja i to ZBOG OMETAČA?!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde dočekaće od 18 časova Partizan u 173. večitom derbiju. Na klupi crno-belih neće moći da sedi Igor Duljaj, jer je dobio četvrti žuti karton u prethodnom kolu Superlige protiv Čukaričkog, pa će prvi strateg biti njegov pomoćnik Albert Nađ. Imajući i vidu da je Duljaj taj koji je selektirao i spremio ekipu, logično je bilo zapitati se da li će sa strane "dobacivati" Nađu.

Nekada davno, doduše u košarkaškim halama, čuveni profesor Aleksandar Nikolić je sedeo iza klupe Partizana i govorio tada mladom treneru Željku Obradoviću šta da radi, dok su sada tu mobilni telefoni.

Republika

Foto: Starsport

Igor Duljaj

- Možda ćemo razgovarati putem moblinpog telefona, oni koji imaju moj broj samo neka me ne zovu tokom utakmice - rekao je Duljaj na konferenciji za medije u petak.

Nekoliko sati kasnije Zvezdin trener Vladan Milojević je dobio pitanje da prokomentariše te kolegine reči. Ujedno, postavilo se pitanje da li domaćini mogu da namerno ometaju signal i da Nađ i Duljaj ne mogu da komuniciraju, pa da se čuje ono poznato "mobilni pretplatnik trenutno nije dostupan".

Foto: Republika

Vladan Milojević pred Partizan

 

- Da li će Zvezda instalirati neke uređaje za ometanje signala? Neka ostane na šaljivosti, ništa više. To je njihova stvar, sve je to legitimno - rekao je Milojević.

Interesantno, slična situacija dešava se i u Nemačkoj. Trener Lajpciga Marko Roze, takođe ove subote, ne može da bude uz svoj tim zbog kartona, ali on ne namerava da pomaže saradniku tokom duela Bundeslige protiv Hadenhajma (meč počinje u 15.30).

Foto: Starsport

Skida slušalice: Marko Roze

- Neću imati slušalicu u ušima zato što smo dobro pripremili utakmicu. Imamo u našem timu momke koji rade dobro svoj posao, mogu da imaju uticaj i verujem im. Na terenu će se naći 11 iskusnih odraslih ljudi, momci su mi dali signal da im neće trebati nikakav alibi. Kada sudija bude prvi put zviznuo, nema me, a kada se poslednji put bude oglasio tada ću da se vratim - rekao je Roze.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading