PARTIZAN BRUTALNO PONIŽEN: Crno-beli bolje da ne dolaze na Marakanu ako je ovakav odnos snaga sa Zvezdom

Autor:

Sport

17.04.2024

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večiti derbi igra se u subotu od 18 časova.

PARTIZAN BRUTALNO PONIŽEN: Crno-beli bolje da ne dolaze na Marakanu ako je ovakav odnos snaga sa Zvezdom

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde dočekaće u subotu od 18 časova Partizan u 173. večitom derbiju, koji će se odigrati u okviru 31. kola Superlige Srbije, odnosno prvog kola plej-ofa. Međutim, ako je suditi na osnovu prognoza, crno-belima je bolje da ne dolaze na Marakanu, ako je odnos snaga stvarno takav kako što predviđaju bukmejkeri.

Naime, kladinice su izbacile kvote za pobednika 173. večitog derbija, a prema njima Partizan nema šta da traži u tom susretu. Kvota na pobedu Zvezde je samo 1,65, na nerešen ishod je 4,20, dok je na pobedu Partizana čak 5,10. U prevodu, trijumf crno-belih bio bi ravan čudu.

Ovakve prognoze sigurno su posledica odličnih partija izabranika Vladana Milojevića, odnosno raštimovane igre čete Igora Duljaja. Pritom Duljaj sigurno neće biti na klupi jer je zaradio četvrti žuti karton protiv Čukaričkog. Pod znakom pitanja je i nekoliko igrača, pa je pitanje koga će Albert Nađ poslati na teren, pod pretpostavkom da on bude taj koji se pita.

Crno-belima šanse nisu veće ni uprkos činjenici da njih Zvezda ove sezone nije savladala. Prvi večiti derbi odigran je krajem decembra i slavio je Partizan u Humskoj, dok je na Marakani bilo 2:2, iako je domaćin potpuno izdominirao i samo bravure golmana Aleksandra Jovanovića sprečile su debakl "parnog valjka". Međutim, sada Jovanovića možda neće biti, što je samo joj jedan potencijalni problem za crno-bele.

Istovremeno, to će biti tek prvi od dva derbija u pet dana. Koliko 24. aprila Zvezda će dočekati Partizan u polufinalu Kupa Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Slavko

17.04.2024 15:53

koja je kvota bila na Partizan u decembru